Politica, Politica naţională — martie 17, 2014 at 16:40

Politica: o poluare fonică, verbală, agresivă, un joc banal de imagine, fara nicio legatura cu problemele si nevoile romanilor

by

Participarea românilor la vot scade și scade în întreaga Europă din cauza lipsei de încredere a cetățenilor. Românii deja resimt politica ca pe o poluare fonică, verbală, agresivă, permanentă. Percep politica ca pe un domeniu coroziv. Sunt pur și simplu scârbiți de politică pentru că românii s-au săturat de vorbe și de minciuni. Si eu la fel.

andreea paul

Ceea ce îmi propun alături de echipa Partidului Democrat Liberal este să schimbăm în bine imaginea politicii prin profesionalism si solutii alternative. Partidul Democrat Liberal are oameni valoroși, are oameni de caracter, are foarte buni profesioniști cu care se poate mândri, care atunci când vorbesc despre un domeniu îl stăpânesc și atunci când vorbesc despre un mandat au cu ce da socoteală. Toată lumea mă întreabă: ce ați făcut la guvernare, ce ați lăsat în urma Dumneavoastră? Și vă răspund simplu. Nu am avut funcție ministerială, nu am avut buget, nu am gestionat bani publici și am lăsat în urma mea programul dedicat tinerilor debutanți în afaceri din anul 2011. Asa înseamnă pasiune, asta înseamnă dedicare, asta înseamnă să îți pese de români. Acum inchideți ochii și imaginați-vă o piață întreagă cu peste 10.000 de tineri. 10.000 de tineri care și-au găsit un loc de muncă în urma acestiu program. Sunt date oficale, nu ma joc cu politica. Când spun un lucru, acel lucru este sustinut de date oficiale.

Sursa: http://www.andreeapaul.ro/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page