Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 7, 2014 at 11:01

Poliția Română: Percheziții în București, Călărași, Ilfov, Galați și Argeș la contrabandiști de țigări – Prejudiciul 1.000.000 lei

by

Peste 250 de polițiști efectuează, vineri, 57 de percheziții în București Percheziții în București, Călărași, Ilfov, Galați și Argeș la persoane suspectate de contrabandă cu țigări și evaziune fiscală, informează Poliția Română.

politia

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.000.000 de lei.

“Persoanele vizate sunt bănuite că, în a doua jumătate a anului 2013, ar fi transportat, depozitat și comercializat peste 2.000.000 de țigarete de contrabandă, provenite din Republica Moldova și Ucraina”, precizează IGR.

Polițiștii de la Investigarea Fraudelor și de la Investigații Criminale din IGPR împreună că cei de la IPJ Călărași și IPJ Argeș, coordonați de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași efectuează 34 de percheziții București și în județele Ilfov, Călărași, Galați și Argeș, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări și evaziune fiscală.

De asemenea, polițiștii efectuează alte 23 de percheziții la persoane suspectate că foloseau mai multe mașini la activitatea infracțională.

La acțiune participă polițiști din cadrul SIAS și ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cadrul DGPMB, IPJ Călărași, IPJ Brăila, IPJ Buzău și IPJ Vrancea, în total fiind angrenați peste 250 de polițiști.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, precum și de cel al DIPI.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page