Comunicate de presă, Ultimile Știri — august 6, 2015 at 12:23

Poliţia Română: Acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol în Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi Delta Dunării

by

Poliţia Română desfăşoară, în aceste zile, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol în 6 judeţe şi în Delta Dunării. Peste 230 de poliţişti acţionează cu peste 100 de autospeciale şi 13 ambarcaţiuni pentru depistarea celor care încalcă legislaţia în domeniul piscicol.

braconajÎn perioada 6 – 9 august a.c., Direcţia de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române coordonează o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol pe raza judeţelor Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi în Delta Dunării.

La acţiune participă peste 230 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Ordine Publică, Direcţiei de Poliţie Transporturi, Serviciului de Poliţie „Delta Dunării”, secţiilor regionale de poliţie transporturi Constanţa şi Galaţi, serviciilor de ordine publică şi serviciilor rutiere din Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Brăila, Galaţi şi Tulcea.

Activităţile se desfăşoară pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal şi a comercializării ilegale a peştelui şi produselor din peşte.

Poliţiştii vor acţiona cu peste 100 de autoturisme şi 13 ambarcaţiuni, atât pe apă, cât şi pe uscat, în locurile de debarcare şi comercializare a peştelui şi a produselor din peşte, pe arterele rutiere şi punctele de tranzit

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page