Editoriale — martie 29, 2014 at 19:53

PMP susține tinerii cu un lider 50 +

by

IMG_6850Cu siguranță în urma ședinței de azi a Partidul Mișcarea Poporului, fostul președinte Dragoș Coman, s-a lămurit singur că vorba “facerea de bine, **** de mamă” este foarte adevărată, cel puțin în politică.

După ce, Dragoș împreună cu o echipă numeroasă de tineri, au pus bazele unui partid acum 4 luni, mai precis PMP, cei sus puși s-au gândit că mai multă priză ar avea la tineri, o persoană trecută de 50 de ani… cu siguranță o alegere “puțin” cam neinspirată.

Astfel,  cei prezenți, mai precis doamna Udrea a sugerat celor din sală, că noul președinte al PMP, este fostul deputat PNL, Aurel Niculescu (totul e minunat când vii după ce alții s-au chinuit să construiască ceva).

Oare își permit să riște chiar și cu prețul pierderii membrilor PMP Călărași, care cu siguranță, toată lumea știe că l-au urmat pe Dragoș Coman în acest partid? sau interesele politice nu au preț?

Și ajungem iar la întrebarea… cum ajutăm la dezvoltarea tinerilor? Valorificându-i pe ce mai în vârstă? De ce nu le putem da șansa celor care au arătat că pot și vor să facă un lucru?

Din păcate susținătorilor lui Dragoș nu li s-a dat ocazia să intervină, ședința terminându-se “că în pom și pomul în aer”.

P.S. Dragoș, politica nu susține corectitudinea!

 

Bianca Anton

1 Comment

  1. Wavatar stefan spune:

    interesant!!tineti-o tot asa!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page