Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 2, 2014 at 18:48

PMP Călăraşi…dar domnilor… aceasta e democraţia…

by

DSC_0114

fotografia!!!buzele strânse…vouă ce vă spun!!!???

În ultimul timp datorită lipsei de rigoare organizatorică,de principii de organizare şi funcţionare ,de statute necorespunzătoare şi chiar şi alea sunt încălcate de interesele de moment, subiective, domină decizia arbitrară a centrului.

Tot mai multe probleme ale filialelor  partidelor politice se rezolvă de către centru, după care sunt urmate de un simulacru de alegeri, în care există un singur candidat pentru funcţia supremă şi pe urmă ceilalţi nişte nume şi ei…Centralism democratic se cheamă.

Dezamăgitor pentru mine, stângăcia cu care  după ce a încercat să-l impună pe Aurel Niculae ,preşedinte interimar la PMP Călăraşi ,Eugen Tomac a venit să dreagă busuiocul  şi l-a avansat secretar executiv zonal,reafirmând decizia de  a rămâne preşedinte interimar Dragoş Coman. Oficial e pace.Decizia ,soluţia nu a venit însă decât de la centru.

Sunt de acord că se poate greşi,PMP este un partid în construcţie,dar şmecheria aceasta ieftină că ai filiale constituite şi ele nu sunt structurate organizatoric nici măcar formal, este inacceptabilă.

Atmosfera tensionată transpare, dincolo de faptul că atât Dragoş Coman cât şi  Aurel Nicolae oficial şi-au înghiţit limba. PMP ,la Călăraşi,nu are mesaj,nu are lideri ,nu are credibilitate. Are un număr de membri dintre care puţini îşi asumă,puţini au curajul să iasă în faţă.

Pentru mine, PMP are de dat multe răspunsuri. Este evident atitudinea  de frondă şi aroganţa nonrăspunsurilor…dar domnilor… aceasta e democraţia…e nevoie să aveţi cuvintele  la voi,e nevoie să aveţi şi răspunsuri…

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page