Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — noiembrie 8, 2013 at 19:28

Plimbare prin creierul barbatilor

by

images49% din burlaci nu ar avea nici macar o aventura cu o femeie pe care amicii lor nu o plac! Barbatii se nasc cu acel instinct de haita, care ii face sa rupa orice legatura cu oricine daca aceasta interfereaza intre relatiile lor de amicitie. Pentru un mascul, prietenii sunt pe primul loc, iar daca amicii nu te plac, nici cel pe care l-ai ochit nu-ti va acorda vreo sansa.

78% din barbati considera ca sexul din prima noapte este complet gresit. Iti vine sa crezi? In general, o femeie e convinsa ca barbatii vor un singur lucru: sex! Si daca se poate, cat mai repede. Ei bine, aproape 80% din barbatii chestionati in acest studiu spun”NU!”sexului din prima noapte!

92%din barbati considera ca o aventura se poate transforma intr-o relatie. Cand iesi la distractie si agati un tip, tot pentru distractie, de fapt ii pui sufletul pe moate, stiai? Adica ii pui inima pe jar. Adica ii dai mari sperante, cu iz de”tu esti aleasa mea”. Asa ca ai mare grija cum pui problema, astfel incat sa nu-i zdrobesti sentimentele a doua zi.

49% din barbati cred in suflete-pereche. Din pacate, necredinciosii sunt majoritari, dar cei 49% sunt de ajuns, deoarece nici femeile nu cred intr-o masura mai mare in jumatati-pereche. Curios este faptul ca cei 49% care au votat pentru suflete-pereche sunt acei barbati care afiseaza o atitudine macho, de duri si inabordabili, insensibili, insipizi, incolori…

47% din burlaci sunt de acord ca femeile nu trebuie sa se lase cucerite foarte usor. Daca il vrei, fugi de el! Oricat de hilar ar suna, acesta este sfatul barbatilor catre femei, in mod indirect, bineinteles. O femeie care”pica din prima”nu este pe placul tuturor, deoarece nu le trezeste acel instinct de vanator.

63% din ei pastreaza legatura cu fostele. Pentru ca asa sunt ei. Nu au niciun motiv sa o faca, dar o fac. Multi considera ca prin mentinerea legaturii cu fostele se asigura ca au fost parte din viata lor. Si in caz ca ele uita, ei trebuie sa le reaminteasca, nu?

31% din barbati au facut greseala de a-si striga noua iubita cu numele fostei. Si tot acesti 31% au facut ca 100% din barbati sa sufere de pe urma greselii lor. Barbatii spun ca o fac din cauza emotiilor, iar femeile nu cred asta. In procent de 200%! 33% din burlaci spun ca este ideal sa-si intalneasca viitoarele partenere prin intermediul prietenilor. Pentru ca 1 – sunt timizi si 2 – vor ca prietenii sa le placa. Barbatii prefera cu adevarat blondele sau… e doar un mit?

53% din ei au votat pentru brunete, 41% au votat pentru blonde si doar 6% prefera roscatele. Daca te-ai vopsit blonda doar pentru ochii barbatilor, afla deci ca esti cu 12 procente mai neatragatoare decat o bruneta. 55% din barbati isi verifica noile cuceriri pe Google si Facebook inainte de a merge la intalnire cu ele. E cazul sa scoti poza aia in care apari cu bigudiuri si masca din argila pe fata, nu?

69% din ei adora cand femeia preia controlul. Nu, nu doar in dormitor, ci si in viata reala.

69% din barbati se topesc la auzul unor replici precum”Voi rezolva eu problema facturilor”sau”Stiu eu pe cine sa chem sa ne tracteze masina. O sa ma ocup eu de asta”.

www.facebook.com/LadyPassionLove

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page