Mâncare şi Băutură — octombrie 12, 2016 at 14:55

Pizza cu blat de conopidă și semințe de chia

by

Pentru blat:
700 g conopida
1 lingura seminte de chia
1 lingura faina de ovaz
5 linguri mozzarela rasa
1 ou
Pentru topping:
rondele de ceapa
2 linguri mozzarela
3-4 fasii prosciutto
5 masline verzi
Pentru sos:
200 g rosii zdrobite
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
1 lingurita pudra de usturoi
Mod de preparare:
Desfa conopida in buchetele, spal-o si punea-o intr-o oala cu apa clocotita sa fiarba aproximativ 8-10 minute, dupa care se scurge bine si se lasa sa se raceasca.Marunteste-o la robotul de bucatarie.
Pune conopida intr-un prosop curat si strange-o intr-o bila, pentru a scurge excesul de apa.
Rastoarna conopida scursa intr-un bol, dupa care adauga semintele de chia,oua batut,faina de ovaz,mozzarela si condimentam dupa gust
Dupa ce ai amestecat compozitia, adaug-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt si intinde-o uniform. Se coace in cuptor timp de 30 de minute
Amesteca rosiile pasate cu putina apa calda,condimentele si adauga sosul rezultat peste pizza dupa care punem restul ingredientelor si bagam la cuptor pentru inca 10 minute.image

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page