Mâncare şi Băutură — iunie 29, 2014 at 12:40

Piept de pui în crustă de pesmet cu miere

by

Ingrediente:

  • 2 bucati de piept de pui, taiat fiecare pe jumatate
  • 2 linguri de mustar dijon
  • 2 ½ lingurite de miere
  • ½ ceasca pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita de salvie
  • 1 lingurita chimen
  • ½ lingurita boia de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  • Sare si piper negru proaspat macinat

piept de puiMod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Intr-un vas termorezistent se adauga pesmet, praf de usturoi, cimbru, salvie, chimen, boia de ardei si se amesteca pana sunt bine combinate.

Adaugati mustar si miere intr-un castron mic si se amesteca pana cand sunt bine combinate.

Imbracati pieptul de pui in amestecul de miere, dati apoi prin amestecul de pesmet, presarati sare si piper, dupa gust. Acoperiți cu folie de aluminiu si coaceti pentru aproximativ 25 de minute.

Scoateți din cuptor și aruncați folia. Stropiti cu ulei de masline, apoi adaugati inapoi la cuptor pentru inca 15 minute. Serviti pieptul de pui cald.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page