Plăcerile vieţii, Seducţie — aprilie 30, 2013 at 22:51

Picioarele…şi limbajul lor erotic

by

2“Cât de frumoase sunt domnita, picioarele tale in sandale! Rotunda-i coapsa ta, ca o coloana, de mester iscusit lucrata.”… “Stalpi de marmura sunt picioarele tale, iubitule, pe temei de aur asezate.” Cantarea Cantarilor

V-ati gandit oare de ce picioarele sunt unii dintre polii majori ai atractiei sexuale? Am putea da multe raspunsuri. Fascineaza poate in primul rand, pentru ca sunt “inamicii” pe care orice barbat doreste sa-i  indeparteze pentru a ajunge la tinta ascunsa si fierbinte a placerii…
Frumusetea erotica a picioarelor este de multe ori si pe nedrept ignorata. Sa fie din cauza faptului ca picioarele sunt considerate a fi dintr-un material mai putin pretios decât capul? Sau pentru ca sunt situate mai jos decât sexul?più tardi o a domani ancora non lo sò
De fapt, daca suntem atenti observam ca picioarele sunt cele care îngaduie apropierea, înlesnesc contactele, suprima spontan distantele, deci au un rol însemnat în raporturile noastre sociale, dar mai ales în cele… sexuale. Dr. sexolog Hesnard remarca… “preferinta erotica majoritara pentru picioarele femeii este perfect sesizabila; foarte multi barbati afirma ca picioarele sunt un puternic excitant sexual.”
Desigur, cum bine stim cu totii, orice barbat întoarce capul dupa o femeie care îsi expune în mod incitant picioarele. Multi si-au întemeiat chiar casnicii pornind de la fascinatia imediata a picioarelor frumos arcuite ale viitoarei sotii. Asadar, nu ar merita oare sa le acordam un loc pe o treapta mai înalta în ierarhia celor mai excitante parti ale trupului? In Orientul Mijlociu, nu se poarta ciorapi, iar spalatul si sarutatul reciproc al picioarelor sunt semne de adânca veneratie. (Ce senzatii poti simti cand ti se saruta picioarele de nenumarate ori pe zi!)

abiti di vita.Seductia…in picioare!
Dupa dl. Scheflen, renumit sexolog austriac, picioarele încrucisate, asezate unul peste celalalt, creeaza impresia unei înalte tensiuni musculare. O femeie care se aseaza tinându-si picioarele astfel, sigur este atrasa erotic de un barbat si poate fi chiar semnul ca prezenta acestuia declanseaza în ea vibratia voluptatii. Pe de alta parte, atunci când o femeie supusa unor avansuri insistente ale unui barbat îsi pastreaza în permanenta picioarele strânse, lipite, chiar putin rigide, acesta poate fi un semn clar ca ea respinge orice apropiere cu conotatie erotica. Deci, nu insistati.

Doua picioare… un singur membru
Chiar daca barbatii sunt cei care vorbesc mai mult despre picioarele femeilor, nici femeile nu ignora acesta parte a trupului unui barbat. Ele resimt deseori dezgolirea picioarelor barbatilor ca pe o dezvaluire a puterii si barbatiei acestuia. Piciorul este simtit de femei si ca simbol al membrului viril. De aceea, probabil ca vor femeile sa traiasca pe picior mare!
Atingerea picioarelor unui barbat viril poate produce într-o femeie senzatii acute ce îi aprind simturile. Femeile mature care stapânesc destul de bine arta de dormitor, în mod spontan cauta sa intuiasca ce se afla ascuns sub protectia misterioasa a pantalonilor unui barbat.

Sa ne cumparam pantofi mai largi pizzo e tacchi
Potrivit psihanalistilor, piciorul are o semnificatie falica, în timp ce pantoful ar fi un simbol feminin. Piciorului nu-i ramâne decât sa se potriveasca…

Obiceiul unor femei de a se juca cu pantoful este, de fapt, o invitatie discreta, deseori inconstienta, la intimitati amoroase. Repetarea introducerii si scoaterii piciorului în si din pantof, creeaza un efect senzual puternic, mimând miscarile arzatoare din timpul unui act sexual. Multi barbati sunt foarte tulburati în fata acestui gest. Deci, doamnelor, cumparati-va pantofi mai largi!

Concluzie
Domnilor, fiti pe picioarele voastre iar dvs., doamnelor lasati-va mai bine pe picioarele sau… membrul lor. Poate fi cu mult mai placut!

SUCCES!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page