Evenimente, Ultimile Știri — martie 30, 2014 at 18:17

Petrecere pe întuneric la Călărași

by

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie, același lucru au făcut și călărășenii, care au sărbătorit Ora Pământului, o manifestare de mediu, primită cu bucurie de toți oamenii, în special de copii, care au dat ce a fost mai bun pentru a organiza un spectacol pe măsura evenimentului, și, totodată au dat o lecție adulților. Astfel, elevi din mai multe școli au pregătit desene, dansuri,exprimându-și dorința de a trăi într-o lume mai curată.

earthhour6În Călărași, ca și în alte orașe s-au stins luminile și s-au aprins focuri de la 20:30 la 21:30. Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Primăriei Călărași, Centrului Cultural Județean Călărași, Consiliului Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași și Inspectoratului Școlar al Județului Călărași.

Momentul artistic s-a încheiat cu un spectacol de dansuri și cântece oferit de elevi pe platotul Prefecturii Călărași și cu o frumoasă lansare de lampioane.

[wzslider autoplay=”true”]

Bianca Anton

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page