Comunicate de presă — august 28, 2019 at 12:44

Peste cinci ore au acționat cincisprezece Pompierii militari Călărășeni, pentru lichidarea unui incendiu

by

În data de 27.08.2019, ora 13.23, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate, prin numarul unic de urgențe -112, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de productie,  apartinând  unei societăți comerciale, ce are ca domeniu de activitate producția de păsări, situată în Municipul Călărași.

Cincisprezece pompieri militari s-au deplasat urgent la  această intervenţie cu cinci autospeciale, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ cinci ore.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului și sprijin echipelor de stingere.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul halei nr. 2 de producție – Secția ,,păsări”, pe o suprafață de aproximativ 350 m.p. existând pericolul propagarii efectelor distructive, la întreaga hală, precum și la alte spații si bunuri aflate în vecinătate.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, s-a acționat și pentru evacuarea păsărilor din hală, care se aflau în pericol dacă incendiul se propaga.

Au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 100.000 ron.

Cauza si împrejurarea producerii incendiului sunt în curs de stabilire.

Ofițer Informare și Relații Publice al  I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi  Slt .Mihalcea Florin

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page