Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 20, 2014 at 22:07

Peste 2000 de susţinători,la sala polivalentă din Călăraşi, pentru Klaus Iohanis

by

klaus iohannis la calarasiLiderul PNL, Klaus Iohannis, şi-a depus azi candidatura la alegerile prezidenţiale la Biroul Electoral Central, la ora 14.30,cu sprijinul a peste 2.200.000 de susţinători care au semnat pentru ca acest moment să fie posibil. Într-o lună de zile, pentru Klaus Iohannis au fost strânse peste 2,2 milioane de semnături.

La câteva ore de la acest moment Klaus Iohanis  a fost la Călăraşi. Peste 2000 de susţinători din cea mai puternică  filială ACL în frunte cu Răducu Filipescu preşedintele PNL şi Vasile Iliuţă preşedintelePDL l-au întâmpinat cu bucurie şi entuziasm.

“Am depus candidatura pentru Preşedinţia României. Acum am intrat pe drumul drept spre preşedinţia României. Mulţumesc celor 2, 2 milioane de alegători care au semnat pentru candidatura mea, într-un timp record şi acum a venit vremea faptelor.

Vreau să fac altfel de politică. Oamenii mă cunosc: sunt mai puţin un om al vorbelor, sunt un om al faptelor. Mai puţină gălăgie, mai puţin spectacol. Nu am trusturi în spate, nici grupuri de interese. Am în spate echipa ACL şi cei peste 2, 2 milioane de alegători care au semnat pentru mine. Este o echipă mare şi sper că pe parcursul campaniei să se mai alăture şi alţii care vor să fie alături de mine”, a declarat Iohannis pe scena polivalentei din Călăraşi.

Forta voastră este forţa mea, viziunea mea sper să fie şi viziunea voastră pentru o României prosperă, puternică,le-a spus Iohanis călărăşenilor.

A consemnat,
Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page