Editoriale — iulie 27, 2018 at 18:41

Performanța sportivă nu poate justifica orice!!!

by

lacheii nu pot emite pretenții de personalitate…lacheii nu au valoare, au obediență…

motto:fotbaliștii și toți cei care trăiesc într un fel sau altul de pe urma  AFC  Dunărea trebuie să fie recunoscători călărășenilor pentru că pe banii lor s-au creat condițiile  ca fotbaliștii să obțină performanță..

Pozițiile critice ale unor ziariști la adresa unor aspecte legate de clubul de fotbal și mai ales a principalilor finanțatori,dar cu prioritate asupra unor neaveniți pe banii publici, delegați de Vasile Iliuță și Daniel Drăgulin,săgeți pe lângă clubul de fotbal, nu înseamnă contestarea performanței sportive și/sau meritele antrenorului Dan Alexa și/sau  ale jucătorilor.

În același timp însă performanța sportivă nu poate justifica orice! Nu poate justifica aroganța și infatuarea nimănui, pentru că performanța  a fost posibilă datorită finanțării publice. Nu poate justifica refuzul cererilor îndreptățite cu privire la modul în care se cheltuie banii publici,lipsa de transparenţă. Nu poate justifica improvizația și amatorismul celorlalte aspecte legate de activitatea clubului,provizoratul și bunul plac…

Improvizația și provizoratul poartă amprenta pe multe aspecte legate de activitatea clubului plecând de la provizoratul consiliului director,improvizația și provizoratul amenajărilor din stadion și până la improvizația caselor de bilete…

Ziariștii incomozi  chemați  la conferința de presă de conducerea clubului sunt hăituiți de Eduard Grama. Lascheul lui Vasile Iliuță, Eduard Grama agent de pază la stadion!!!??? Performanţa sportivă nu poate justifica aceste fapte.

Vineri,28 iulie 2018,  cu o zi înaintea debutului pe teren propriu,al Dunării, ziariștii au fost invitați la o conferință de presă. Eduard Grama angajat în consiliul județean ,cu nu știu ce treabă pe la stadion, s-a erijat în agent de pază și ordine având o atitudine provocatoare la adresa ziariștilor incomozi.

Concret l-a apostrofat public și l-a îmbrâncit pe Emil Vieru,i-a adresat injurii și l-a jignit.Într –un final a anunțat la 112  acțiune considerată de polițiștii veniți la fața locului ca nefondată.

Pe lângă faptul că Emil Vieru este cetățean la fel ca zecile de cetățeni prezenți la ora aceea în stadion,este și jurnalist invitat la conferința de presă organizată de AFC Dunărea în stadion.

Dezavuăm aceast comportament antidemocratic și  amenințător. Poziția angajatului consiliului județean denotă aroganță,lipsă de respect față de public,trafic de influență și depășirea atribuțiilor…

Apropo  președintele consiliului județean  și primarul să informeze public ce delegări a atribuit angajatului Eduard Grama pentru clubul de fotbal !!!???

Şi încă ceva…nu semnăm ştate  nici în primărie , nici în consiliul judeţean, nici la clubul de fotbal… şi nici nu ne speriem de lacheii celor care sunt interesaţi să denigreze şi să maculeze imaginea ziariştilor incomozi  şi care scriu despre realităţile mai puţin  plăcute din activitatea clubului…

Nelu Bălaşa

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page