Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 8, 2015 at 19:45

Pentru bărbați: Harta erogenă a femeii

by

Bărbaţi care iubiţi, nu uitaţi niciodată că zonele erogene secundare ale femeii sunt mai multe şi mai diverse şi că ele sunt esenţiale pentru atingerea plăcerii extatice. Tocmai de aceea, preludiul prelungit în cadrul jocului amoros cu continenţă şi transfigurare este extrem de important.

fata de joi1. Părul şi pielea capului
Prin destinderea considerabilă pe care o procură, mângâierea şi masajul tandru al acestei zone îşi au locul îndeosebi înainte sau după jocul amoros. Din motive încă destul de puţin cunoscute, această regiune extrem de vascularizată (ea fiind zona care sângerează cel mai abundent în cazul unei răni) pare a fi mai sensibilă la femeie.

2. Faţa
Epiderma feţei femeii este mai fină, prin urmare ea este cu mult mai sensibilă decât cea a bărbatului. Acest aspect este perfect adevărat şi pentru buze, pentru pielea frunţii, pentru cea a tâmplelor sau chiar pentru pleoape. Micile săruturi foarte incitante pe globii oculari sunt cu atât mai excitante cu cât, ea având atuncii ochii închişi, îşi imaginează mult mai greu ceea ce va urma.

3. Gura
Ca iniţiator al jocului amoros, fiind şi foarte excitant, sărutul este mai întâi un mijloc mai intim de a face cunoştinţă. Din nefericire însă, în cazul anumitor cupluri, sărutul „se uzează” cu timpul, atunci când această intimitate este „obţinută”. La femeile foarte senzuale şi trezite amoros, gura foarte energizată erotic le face să trăiască starea inefabilă şi profundă de orgasm oral, atunci când ele însele se „joacă” foarte adânc cu lingam-ul erect al iubitului lor, întocmai aşa cum o fac cu yoni-ul.

4. Gâtul
Gâtul femeii este foarte sensibil, atât la exterior cât şi la interior (atunci când iubitul o penetrează acolo cu lingam-ul foarte adânc). Cel mai adesea, el este prima regiune, după faţă şi gură, către care bărbatul coboară înainte de a se aventura mai jos. Supleţea sa permite mişcări foarte senzuale.

5. Ceafa
Ca şi în cazul bărbatului, senzaţiile intense care sunt oferite de această zonă sunt mult amplificate, mai ales în partea cea mai de sus a coloanei.

6. Subsuorile
Ele participă din plin la excitare, în principal… prin intermediul secreţiilor de feromoni (altfel spus al anumitor substanţe biologice care servesc la comunicarea între indivizii aparţinând aceleiaşi specii, în cazul nostru fiind vorba chiar de o paranormală „comunicare” erotică). Iar în această direcţie este necesar să ştim că mai ales mirosul pregnant al bărbatului viril şi puternic este cel care atrage femeia, şi nu invers.

7. Braţele
Asemeni pliului genunchiului sau a gleznelor, a căror piele este deosebit de fină, feţele interne şi posterioare ale braţelor se pot şi ele revela foarte sensibile şi receptive la mângâieri.

8. Abdomenul
Ca şi în cazul părţii de sus a coapselor, pielea abdomenului, şi mai ales cea din partea de jos a abdomenului (la nivelul uterului), este foarte receptivă la toate formele de mângâieri şi atingeri senzuale, la anumite femei. În ceea ce priveşte ombilicul, vă lăsăm să descoperiţi singuri care este „funcţia” erogenă cu totul extraordinară a acestuia în cazul femeii.

9. Adâncitura şalelor
Cu alte cuvinte, zona lombară. În cazul femeii trezite erotic, această regiune este de asemeni un focar extrem de important al senzualităţii, care poate fi angrenat în toate tipurile de poziţii erotice.

10. Fesele
Atunci când sunt rotunde, mari şi fermecătoare, ele sunt în principal un organ al „chemării” erotice (în cazul ambelor sexe, dar aceasta este valabil mai mult la femei, fără îndoială; astfel, este un aspect bine ştiut că „posteriorul” plin şi armonios este cel care atrage bărbaţii virili şi senzuali). Fiind puţin inervată, regiunea fesieră bogată, care este alcătuită şi din muşchi, provoacă în realitate o gamă complexă de senzaţii erotice la femeile care sunt foarte vitale şi trezite erotic.

11. Coapsele
Mângâierile foarte incitante realizate la nivelul feţei interioare a coapselor corespund unui adevărat semnal sexual „bombă”, care este cu atât mai excitant cu cât urcăm mai sus către bazin. După acest semnal, vom putea zăbovi aici după pofta… inimii, pentru a provoca senzaţii erotice copleşitoare.

12. Planta piciorului
Ca şi fesele, planta piciorului este o regiune puternic investită de anumiţi bărbaţi. Cel care are anumite fantasme cu privire la eleganţa unui pantof cu tocul cui va putea acorda un interes deosebit degetelor dezgolite de la picioare. Femeile care se gâdilă… să nu se abţină de la savurarea acestor senzaţii, care le fac să transmute în flux aproape continuu potenţialul sexual, mai ales atunci când deocamdată ele nu pot atinge starea de orgasm.

femeia scorpion13. Sânii
Puterea erogenă a sânilor este atât de mare încât poate conduce, dacă nu la orgasm (în cazul femeilor extrem de senzuale), cel puţin pe pragul acestuia (mai ales prin intermediul suptului mameloanelor erecte de către iubit) în cazul multora dintre femei. Această sensibilitate uriaşă, a cărei centru este mamelonul, este susţinută de o adevărată reţea de nervi care este legată direct de centrii sexuali ai creierului. Dar atenţie, mângâierile prea apăsate pot deveni dezagreabile, mai ales la sfârşitul ciclului menstrual sau sub influenţa anumitor pilule contraceptive (care sunt oricum contraindicate, cea mai bună metodă de contracepţie, şi nu numai, fiind continenţa sexuală perfectă).

14. Perineul
Ca şi în cazul bărbaţilor, mângâierile intense şi persistente la acest nivel sunt extrem de eficiente erotic şi tocmai de aceea ele joacă adeseori un rol major.

15. Regiunea anală
După ce a fost multă vreme un subiect tabu, mângâierea anală (cu sau fără introducerea degetului sau a lingam-ului) s-ar părea că este foarte apreciată în mod spontan de femeile care sunt natural înzestrate ca să savureze orgasmul anal.

16. Organele genitale externe
Bogat inervate şi extrem de sensibile, aceste zone (altfel spus muntele lui Venus – care este foarte proeminent la femeile foarte senzuale, buzele mari şi cele mici, intrarea vaginului), chiar dacă sunt „secundare” au totuşi o importanţă considerabilă, întrucât stimularea lor foarte puternică, mai ales cu limba şi buzele, condiţionează adeseori acceptarea de către femeie a actului amoros cu continenţă, generând stări de plăcere de o intensitate foarte mare.

17. Clitorisul
Stimularea manuală directă a glandului clitoridian, care este extrem de sensibil, riscă să devină destul de dureroasă, şi de aceea unele femei preferă să le fie mângâiată această zonă numai cu buzele şi cu limba. În felul acesta, multe femei trăiesc stări de orgasm clitoridian de o intensitate copleşitoare. Sensibilitatea cu totul aparte a clitorisului la femeile care sunt supersenzuale nu este legată nici de mărimea, nici de forma lui şi nici măcar de situarea lui mai mult sau mai puţin „ascunsă”.
Orgasmul clitoridian fără descărcare îi permite femeii să trăiască primele stări inefabile androginale dacă este trăit plenar şi profund de peste 21 de ori într-un joc amoros.

18. Focarul „G”
Acest punct misterios extraordinar de excitant este zona de corespondenţă la nivelul trupului femeii a lui Yoni Chakra, care este „Centrul secret de forţă al orgasmului fără descărcare”. El se află plasat în vagin şi se găseşte cam la 2-3 cm sub deschizătura uretrei. El poate fi la început trezit şi dinamizat printr-o mângâiere circulară, care este realizată cu vârful limbii, mai ales atunci când femeia are vezica urinară suficient de plină şi ea este capabilă să-şi inducă starea de „orgasm urinar”.

19. Uretra
Zona uretrei şi deschizătura acesteia îi procură femeii nişte stări de plăcere cu totul formidabile, mai ales atunci când ea are orgasm urinar şi lasă să-i ţâşnească mici jeturi de urină în timp ce este viguros penetrată cu lingam-ul de iubitul ei. Acesta poate fi un minunat „substitut” pentru orgasmul fără descărcare, pe care unele femei (destul de multe la număr) nu sunt deocamdată capabile să-l atingă altfel. Femeia poate să-i ceară iubitului ei să o dezmierde cu limba şi cu buzele la deschizătura uretrei. Pentru a-i crea stări extraordinare de plăcere, bărbatul poate să-şi introducă vârful limbii în deschizătura uretrei iubitei sale, făcând-o astfel să se deschidă progresiv, în timp ce femeia îşi induce o stare iminentă de orgasm urinar.

20. Colul (cervixul)
Atunci când cei doi iubiţi sunt perfect compatibili din punct de vedere sexual şi femeia trăieşte stări foarte intense de orgasm cervico-uterin (fără descărcare), colul ei începe să se dilate în mod gradat şi, mai ales atunci, iubitul poate să o penetreze cu lingam-ul chiar în deschizătura atunci complet dilatată a colului. Stările amoroase pe care le trăiete astfel femeia sunt de neuitat, iar intensitatea stării de orgasm este, mai ales atunci, maximă.

Pentru femei: Harta erogenă a bărbatului

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page