Fashion - Tendinţe, Lifestyle — ianuarie 12, 2014 at 16:05

Pentru bărbaţi: Cum să te îmbraci la prima întâlnire

by

Femeilor le este destul de uşor să se îmbrace la prima întâlnire. O rochie cât de simplă, dacă îi vine ca turnată, o transformă într-o femeie sexy. O coafură lejeră, puţin machiaj, un pantof cu toc şi este gata.

prima intalnire

Dar bărbaţii? Deşi, nu toţi vor să o recunoască, şi ei sunt la fel de doritori de a arăta bine şi de a face o primă impresie perfectă.

Deci, iată câteva sugestii care îţi pot fi de ajutor pentru a şti cum să te îmbraci la prima întâlnire.

1. Unde mergi?

Ţinuta depinde foarte mult de locul în care urmează să mergi. E o întâlnire sobră, cu cină, teatru sau operă? Sau e o întâlnire lejeră, un picnic sau o plimbare în parc. Sau poate o plimbare cu bicicleta?

2. Pentru întâlnirile sobre

Dacă te-ai hotărât să mergeţi la teatru, operă sau la un alt eveniment care necesită o ţinută mai specială, deşi poate părea greu, nu este chiar atât de complicat să alegi ţinuta potrivită. O cămaşă albă sau una de o culoare mai deschisă, un sacou şi o pereche de pantaloni kaki sunt o alegere excelentă. Sunt acceptaţi şi jeanşii închişi la culoare. La încălţăminte sunt mai indicaţi pantofii maro decât cei negri şi cei cu şireturi şi nu cei fără. Atenţie, primul lucru care va sări în ochii femeilor sunt pantofii murdari. De regulă, femeile se uită la pantofi când întâlnesc un bărbat pentru prima oară.

Pentru o ţinută şi mai sofisticată poţi să-ţi pui şi o batistă la buzunarul de la piept sau un ceas elegant. Evită, totuşi, accesorii precum cravata şi butonii.

3. Pentru întâlnirile casual

Este şi mai uşor să te îmbraci pentru o întâlnire “casual”. Nişte pantofi drăguţi, un tricou polo, pantaloni kaki sau jeanşi închişi la culoare. Blugii de culoare deschisă sunt indicaţi la concerte sau la discotecă. Nu-ţi băga în pantaloni tricoul polo, însă orice altceva care are nasturi, bagă în pantaloni.

4. Look-ul general

Indiferent unde mergi, nu mai este nevoie să spunem că hainele trebuie să fie curate şi călcate. Este indicat să te tunzi cu o săptămâna înainte. Nu e cazul să-ţi schimbi look-ul, mai ales dacă e o schimbare radicală, întrucât este posibil să nu te simţi confortabil în pielea ta şi atunci întâlnirea va avea de suferit. Ia-ţi întotdeauna o jachetă sau un pulovăr în plus. Seara se face rece şi îi poţi oferi ei oricând jacheta sau pulovărul. Vei avea o bilă albă în plus, cu siguranţă.

Atenţie la deodorant! El trebuie să fie suficient de mult pentru a “răzbate” prin haine, iar ea să-l simtă când e aproape de tine, dar şi suficient de puţin că să nu o ia durerea de cap.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page