Comunicate de presă, Ultimile Știri — mai 6, 2014 at 14:46

Pe A2 un Fiat Punto a ars în proporţie de 100%

by

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu-Gară a acţionat pe autostrada A2, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unui autoturism 

Picture 051Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător

În data de 05.05.2014, ora 11.46, Secţia de pompieri Lehliu-Gară a fost solicitată, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe autostrada A2, km 65+500, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism Fiat Punto, aparţinând numitului Stancu M.

Picture 047Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu-Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 18 de minute.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi mult fum la nivelul întregului autoturism, aflat pe banda de urgenţă.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

În urma incendiului, autoturismul a ars în proporţie de 100%. Conducătorul autoturismului, împreună cu ceilalţi doi pasageri, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind afectaţi de incendiu.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Lt. Magearu Adriana 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page