De pe la noi, Editoriale — iunie 15, 2013 at 12:29

PDL Călărași – un partid care moare încet dar sigur

by

PDL Călărași un partid care moare încet, dar sigur. Urmând procesul de disoluție la nivel național, PDL Călărași a dispărut complet de pe scena politică din Călărași. O politică  neinspirată, politica struțului care bagă capul în nisip… lăsând curul  descoperit.

pdl cc

Această politică a rupturii de realitate, inițiată de Fuia, este continuată de Iliuță liderul interimar. Cu greu găsești pe cineva disponibil la telefon care să răspundă întrebărilor opiniei publice despre activitatea acestui partid.

”Liderii”, băieți buni luați individual, nu fac decât să se ascundă după cireș  când este vorba despre PDL… NU au vână , nu au curaj, nu au idei… Au dispărut din spatiul public… Unele mișcări de imagine ale lui Iliuță nu înlocuiesc marile lipsuri ale organizaţiei județene dacă se poate numi așa… organizația municipală nu mai reprezintă nimic..

Această politică de “hârciogi” care lucrează “în subterane” cu aroganță și dispreț față de opinia publică, i-a făcut pierzători.

Narcisismul politic al unor PDL-iști “de vază”, care se uită numai în propria-i oglindă, suficiența faptului că au câștigat “unii” împotriva valului USL, îi face aroganți și uită că politica se face în spatiul public.

Unii se ascund în spatele ideii că sunt în opoziție și-și justifică lașitatea cu acest argument.

Dar mai este ceva, PDL comemorează morții, eroi sau nu, uitând că politica este înfăptuită și scrisă de oamenii vii, bogați sau săraci, dar care au o cauză.

Cauza propriei îmbogățirii și demagogia pentru cei mulți nu mai este suficientă.

Se pare că arestarea lui Gigi Becali, v-a schimba sau nu, paradigma politicii din România, în sensul că se va trece de laa avea  la,  “a fi”  ca valoare politică primordială.

Conducerea PDL comemorează morții la Vîlcelele și Floroaica…cu vii ce face…

pdl

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page