Politica, Politică regională — iulie 10, 2014 at 13:55

PARTIDUL MIŞCAREA POPULARĂ IALOMIŢA SE PREGĂTEŞTE PENTRU ALEGERI

by

Marţi 8 iulie,la hotel Parc Amara a avut loc o întâlnire între Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, preşedintele PMP Ialomiţa, Lacatzas Panaiotis, preşedintele organizaţiei de tineret, Valentin Moraru, preşedintele organizaţiei de femei Ialomiţa, Mihaela Stoica, preşedinţii de filiale judeţene şi o parte din membrii PMP Ialomiţa. Scopul întâlnirii a fost o analiză a activităţii de până acum a PMP Ialomiţa şi un plan pentru ce se va face mai departe la nivel de judeţ şi de ţară.

10477876_688979364471803_2193503838729342195_nELENA UDREA, PREŞEDINTE PMP:

“Am vrut să încep cu organizaţiile care sunt aproape de Bucureşti, în principiu asta e treaba de secretar general, dar pentru că suntem un partid nou am considerat că trebuie să ne cunoaştem. Organizaţia Ialomiţa nu diferă de alte organizaţii din ţară, poate este chiar mai bine. Sunt opinii diferite în legătură cu ce se putea face, poate se putea face mai mult la nivelul întregii ţări. Întotdeauna se poate mai bine, important este să credem în proiectul pe care l-am început.

Este o vara în care vom lucra mult iar primul pas este să organizăm alegeri la nivel de judeţe şi filiale. Este important să construim organizaţii puternice deoarece suntem înaintea celor mai importante alegeri,alegerile prezidenţiale iar performanţă se măsoară în voturi. Nimeni nu va impune o conducere, conducerea o veţi alege singuri fără a ţine cont de prietenii, recunoştinţă şi interese. PMP are nevoie de o echipa puternică,de oameni credibili capabili să construiască o echipa.

Sunt mulţi care ar vrea că PMP să dispară dar nu trebuie să le dăm satisfacţie,eu cred în acest proiect şi trebuie să-l ducem mai departe din respect pentru cei care cred în el!”

Elena Udrea a mulţumit tuturor celor care au muncit în campania electorală şi celor care au votat PMP şi a stat de vorba cu membrii şi simpatizanţii. Conducerea PMP Ialomiţa trebuie să se întâlnească pentru a stabili dată la care vor avea loc alegerile.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page