Politica, Politică regională — martie 29, 2013 at 19:55

“Parlamentarii călărășeni tratează județul Călărași pe colegii…nu ne-au făcut buletin de colegii”

by

Bogdan Georgescu: “Parlamentarii călărășeni tratează județul Călărași pe colegii…nu ne-au făcut buletin de colegii”
Bogdan GeorgescuSesizând un fenomen sfidător la adresa alegătorilor din județul Călărași, parlamentarii călărășeni au dispărut practic din spațiul public,evitând să dea ochii cu alegătorii cărora le-au făcut promisiuni și pentru care nu se țin de cuvânt. Dacă în campania electorală erau plini de soluții și numai un zâmbet, acum nu i-au mai văzut cetățenii de multă vreme. Sunt unii care păstoresc din când în când colegiul unde au fost aleși, dar acest lucru l-a făcut pe Bogdan Georgescu Președintele Partidului Conservator să declare:
Parlamentarii călărășeni tratează județul Călărși pe colegii,nu ne-au făcut buletin de colegii!!!???
Unul din argumentele din campania electorală a fost “să fie aleși în echipă , pentru că numai așa pot avea grijă de toți locuitorii județului.”Acum nu numai că nu formează o echipă,nu rezolvă problemele cetățenilor,dar s-au împrăștiat și stau ascunși,dovadă a neputinței.
Conform Constituției parlamentarii sunt parlamentari ai României și ei trebuie să acționeze în interesul întregii populații.
Concetrarea fiecărui parlamentar exclusiv pe colegiu în care a fost ales îl nemulțumește profund pe Bogdan Georgescu,care e și vicepreședintele Consiliului Județean. Aceasta este o formă de neglijență inacceptabilă a lăsat Georgescu să se înțeleagă.
Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page