Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — aprilie 10, 2017 at 18:03

„Paradis Vacanţe de Vis” lansează campania ”VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE”

by

► Litoral 2017 arată altfel: ajungi la mare cu avionul într-o oră
► Pachetele turistice cu avionul săptămânale către Litoralul românesc vor fi organizate, începând cu 18 iunie, până în septembrie, dinspre Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi

Aurelian MarinTuriştii care achiziţionează până la 1 mai sejururi de 7 nopţi prin “Paradis Vacanţe de Vis” pe Litoralul românesc vor veni gratis cu avionul către mare.

Amintim că Paradis Vacanţe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat Litoralului românesc, a lansat, pentru acest an, în premieră, pachete turistice pentru Litoral care includ zbor dus/întors, transferuri, servicii de cazare şi/sau masă.

În oferta VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE sunt incluse în acest moment 5 hoteluri de top de pe litoral, care oferă o calitate ridicată a serviciilor, dintre care amintim de complexul Phoenicia (inclusiv Phoenicia Royal, care va fi inaugurat curând), complexul all inclusive Mera (Venus) şi Blaxy Resort (Olimp).

„Campania noastră are mai multe scopuri. În primul rând, dorim să atragem atenţia către zborurile interne, vrem ca oamenii să conştientizeze că există în mod real această posibilitate şi că astăzi pot veni la mare la fel cum o fac către Turcia sau către insulele grecesti. Apoi, dorim să-i facem pe potenţialii clienţi să conştientizeze că pot veni pe litoral chiar mai ieftin decât cu propria maşină. Nu în ultimul rând, dorim să arătăm că litoralul este capabil astăzi de servicii complete şi integrate”, subliniază Aurelian Marin, director general „Paradis  Vacanţe de Vis”.

Pachetele turistice cu avionul către Litoralul românesc vor fi organizate, începând cu 18 iunie, dinspre Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi. Cursele, operate cu o aeronavă de 120 de locuri a Blue Air, vor avea loc în fiecare duminică din Timişoara și Cluj-Napoca, iar în fiecare luni, din Iaşi.

VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE este o campanie exclusivă “Paradis  Vacanţe de vis” şi implică zeci de locuri în garanţie pe fiecare din zborurile interne către litoral începând cu 18 iunie şi până la început de septembrie. Astfel, mii de locuri sunt contractate în hotelurile de pe Litoralul românesc în condiţii de preţ foarte bune.

Aurelian Marin 2“Această campanie de promovare şi de informare privind pachetele turistice cu avionul către litoral este derulată de către Paradis Vacanţe de Vis şi partenerii săi hotelieri de pe litoral. Atât noi, cât şi ei au înţeles importanţa acestor zboruri şi ne dorim ca în următorii ani să ajungem să avem zilnic aterizări la Constanţa din toate oraşele mai îndepărtate de litoral ale României. Astfel, românii din toate colţurile ţării vor beneficia de o vacanţă pe litoral la toate standardele de confort şi de calitate”, declară Aurelian Marin.

Mai multe amănunte regăsiţi urmând acest link: http://www.paradistours.ro/static/vino-gratis-cu-avionul-la-mare.html

„Despre Paradis – Vacanţe de vis”

Aflată la aniversarea a 18 ani de existenţă, agenţia de turism “PARADIS – VACANŢE DE VIS“ reprezintă astăzi unul dintre primii 3 touroperatori din România pentru litoralul românesc al Mării Negre şi unul dintre cei mai importanţi pentru Bulgaria. Anul acesta, peste 100.000 de turişti îşi vor petrece vacanţa pe litoralul românesc prin “PARADIS – VACANŢE DE VIS”.

Pentru a oferi servicii de calitate, consultanţii „Paradis – Vacanţe de vis” îşi îndreaptă eforturile, an de an, în următoarele direcţii:

  1. Alegerea şi selectarea atentă a locaţiilor şi hotelurilor.
  2. Negocierea activă (chiar agresivă uneori) a contractelor, astfel încât să poată oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune tarife, facilităţi şi oferte speciale.
  1. Îmbunătăţirea comunicării cu clienţii şi partenerii de afaceri prinimplementarea pe site a modulului de rezervări directe, participarea, an de an, la târgurile importante de profil, editarea de broşuri, cataloage şi alte materiale publicitare, prezenţa activă pe internet, radio şi TV, concursuri atractive, organizarea de info-trip-uri în România şi străinătate etc.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page