Comunicate de presă, Ultimile Știri — august 30, 2013 at 17:29

Pambac Bacău reduce preţul la pâine mai mult decât reducerea de TVA

by

painePambac Bacău una dintre cele mai mari companii naţionale în domeniul morăritului, panificaţiei, pastelor şi amelioratorilor complecşi pentru panificaţie, anunţă aplicarea începând cu data de 01.09.2013, a cotei de TVA reduse de 9% pentru produsele sale de pâine, specialităţi de panificaţie şi făinuri de grâu, în conformitate cu OG nr.16/2013 şi Ordinul nr.1436/852/2013.

Mai mult, începând cu data de 01 septembrie 2013, Pambac anunţă o reducere a preţului la pâine şi produse de panificaţie, cu mai mult decât aplicarea reducerii de TVA.

”Pambac apreciază apariţia noilor reglementări legale, ca un pas important făcut de stat, în direcţia însănătoşirii unei industrii româneşti, sufocată de o evaziune fiscală ajunsă la cote incredibile, de până la 70%. Reacţia noastră pozitivă la apariţia acestei legislaţii, include şi o reducere a preţului, la produsele de panificaţie, care va fi mai mare decât aplicarea cotei de TVA redus. Vrem ca această reacţie a Pambac să fie o dovadă a disponibilităţii noastre de cooperare pozitivă, la orice măsură legislativă, votată pentru formarea unei pieţe concurenţiale corecte şi de asemenea este o dovadă de preţuire pentru consumatorii noştri, cărora sperăm să le putem oferi mereu cele mai bune oferte”, ne-a declarat Cătălin Grigoriu, director general Pambac.

Pambac este lider local pe piaţa băcăuană de panificaţie si deţine în Bacău o reţea de 13 magazine, focusate pe vânzarea produselor de panificaţie, patiserie si cofetărie.

Pambac are o tradiţie de 45 de ani în morărit şi panificaţie, pâinea Pambac fiind prima opţiune de cumpărare pentru majoritatea consumatorilor băcăuani.

Pambac deţine brandurile Pambac, Grania, Gata, Flavora, K7 cu care ocupă cote de piaţă situate în top 3 naţional, în domeniile paste făinoase, făina, mălai si comercializează de asemenea, produse industriale de morărit şi amelioratori pentru procesatorii din România.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page