Seducţie — mai 17, 2014 at 17:45

Orgasmul între mit şi realitate

by

Orgasmul se afla de cand lumea, intre mit si realitate! Trairea orgasmului si senzatiile percepute difera de la o femeie la alta, asadar orgasmul are zeci de forme cu sute de senzatii!

extaz1. Orgasmul vaginal

1/3 din femei sustin ca au parte de un astfel de orgasm, mai ales prin stimularea punctului G, care poate induce orgasme profunde. Orice tip de orgasm care apare in urma stimularii intravaginale poate fi incadrat in aceasta categorie.

Cum iti dai seama ca ai un orgasm vaginal? Pentru inceput, partenerul iti stimuleaza mai multe puncte sensibile, cum ar fi clitorisul, punctul G si sanii. Zona pelviana si vaginul incep sa se contracte din ce in ce mai tare, inspiri si expiri rapid si involuntar, simti ca te inunda o caldura placuta in vagin si apoi in tot corpul si te lasi cuprinsa de senzatia de comfort si stabilitate emotionala.

Cum suna? Si tu ai parte de un astfel de orgasm?

2. Orgasmul clitoridian

Clitorisul – mic si plin de surprize – este singurul organ sexual destinat exclusiv placerii, iar placerea oferita de un orgasm clitoridian nu a fost niciodata contestata.

Orgasmul clitoridian este mai scurt, durand intre cateva secunde si cateva minute, insa uneori chiar mai intens decat orgasmul vaginal. Daca iti place sa te masturbezi singura, iti vei oferi un moment de relaxare sexuala in doar cateva minute. Daca alegi sa iti oferi placere in fata partenerului, il vei aduce pe culmile extazului cand va vedea prin ce stari de beatitudine treci.

Pentru un orgasm clitoridian complet si exploziv, clitorisul trebuie excitat si lubrifiat suficient, cele mai potrivite metode fiind sexul oral si jucariile sexuale cum sunt cele cu cili si vibratii sau pompele pentru clitoris. O astfel de senzatie merita cu siguranta incercata!

3. Orgasmul uterin

Femeile care au parte de orgasme uterine sunt de parere ca, de departe sunt cele mai intense si vitalizante. Complexitatea lui consta in faptul ca produce o senzatie de relaxare totala si de indestulare sexuala, reactii ce apar datorita stimularii profunde si contactului dintre penis si colul uterin. In timpul contactului penisului cu colul, uterul se misca putin si provoaca stimulara membranei care il imbraca.

5. Orgasmul anal

Iata 2 subiecte tabu, chiar si in ziua de azi: Sexul anal si orgasmul anal!

Orgasmul anal apare in urma stimularii intraanale, fie prin contact sexual, prin stimulare manuala, orala sau cu ajutorul unei jucarii sexuale. Doar anumite persoane pot avea orgasm anal, placerea provenind din stimularea terminatiilor nervoase din zona perianala si din canalul anal.

O alta zona responsabila pentru orgasmul anal este peretele rectovaginal care raspunde in timpul stimularii ca orice alt tesut erectil. Unele femei pretind chiar ca, orgasmul anal este mai intens decat cel vaginal sau clitoridian, in timp ce multe dintre ele nu au remarcat o diferenta semnificativa.

Orgasmul anal se obtine si fara stimulare vaginala sau clitoridiana, dar nu uita de lubrifiere! Foloseste lubrifianti pe baza de apa! Sunt cei mai indicati!

6. Orgasmul multiplu

Orgasmele multiple… deja vorbim de femei norocoase! Si totusi, daca stimularea si excitatia sexuala continua si dupa primul orgasm, una din 10 femei este capabila sa aiba orgasme unul dupa altul, intre 5 si 20 de orgasme in timpul unei singure partide sexuale! Stiu, stiu… multe dintre voi nu ma credeti, dar este posibil!

Ca sa obtii orgasme multiple, nu trebuie sa ti le propui! Trebuie sa fii relaxata si sa stii sa te autocontrolezi, in timp ce partenerul se ocupa de restul jocului!

Specialistii considera orgasmele multiple un lux, pentru ca majoritatea femeilor se relaxeaza atat de tare dupa primul orgasm, incat nu mai sunt capabile de a mai obtine un altul. In schimb, femeile care reusesc sa obtina un al doilea orgasm in timpul aceleiasi partide, declara cu tarie ca pe masura ce se repeta, orgasmul este tot mai intens…

Orgasm mix

Acest tip de orgasm implica atat orgasm clitoridian, cat si vaginal, obtinute simultan. El se poate obtine, conform declaratiilor expertilor, atat prin penetrare, cat si prin stimulare concomitenta a clitorisului. El poate fi de doua ori mai puternic decat oricare dintre cele doua orgasme mai sus mentionate, in varianta “solo”. Pozitia “partenera deasupra” favorizeaza obtinerea acestui tip de orgasm, intrucat presupune o penetrare foarte eficienta, dar si posibilitatea explorarii clitoridiene la maxima capacitate. Mai puteti incerca si pozitia misioniarului, dar cu soldurile partenerei ridicate, astfel incat clitorisul sa fie mai mult expus bazei penisului. Sansele de a obtine un astfel de orgasm sunt reale doar daca femeia este foarte bine excitata si pregatita.

Nu uita ca fiecare orgasm este unic, asa cum si tu esti unica printre milioanele de femei din intreaga lume! Experientele tale sexuale nu trebuie sa se incadreze intr-un tipar anume si nici sa semene cu ce a fost sau ce va urma! Asa ca bucura-te in felul tau de fiecare moment erotic si lasa-te purtata de valurile de senzatii care te vor face sa simti ca plutesti ! In final, vei avea doar de castigat!

Tu ce tip de orgasm ai avut pana acum?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page