Politica, Politica naţională — aprilie 1, 2014 at 13:33

Ordonanţa de Urgenţă privind intrarea în vigoare la 1 aprilie a accizei la benzină şi motorină, retrimisă la comisia de specialitate

by

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, retrimiterea la comisia de specialitate a OUG 111/2013 care prevede intrarea în vigoare a majorării accizei la benzină şi motorină de la 1 aprilie, la propunerea liderului grupului PNL, George Scutaru.

accizaOrdonanţa de urgenţă 111/2013 prevede amânarea intrării în vigoare a majorării accizei la motorină şi benzină de la 1 ianuarie la 1 aprilie 2014.

George Scutaru a propus retrimiterea acestei ordonanţe la comisia de specialitate, cu termen o săptămână, pentru ca aceasta să fie discutată împreună cu OUG 102/2013 care prevede intrarea în vigoare a taxei de 7 eurocenţi pe combustibil.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că, din punct de vedere regulamentar, cele două ordonanţe nu se pot discuta împreună pentru un raport comun, dar a supus la vot propunerea de retrimitere a OUG 111/2013 la comisie. Această propunere a fost adoptată cu 82 de voturi “pentru”, 76 de voturi “împotrivă” şi două abţineri.

Cele două ordonanţe de urgenţă sunt însă în vigoare şi îşi produc efectele.

Sursa:mediafax

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page