Comunicate de presă, Ultimile Știri — aprilie 22, 2016 at 19:27

Ordinea de zi a Colegiului Prefectural: Raportul calităţii apei potabile în judeţul Călăraşi, pe anul 2015

by

Joi, 21 aprilie 2016, cu începere de la ora 10:00, prin Ordinul Prefectului a fost convocat Colegiul Prefectural în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

prefecturaPe Ordinea de Zi au fost următoarele subiecte:

  1. Raportul calităţii apei potabile în judeţul Călăraşi, pe anul 2015. Informarea a fost prezentată de Mariana ZOLTĂREANU, inspector în cadrul D.S.P. Călăraşi.
  1. Măsuri suplimentare de supraveghere sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor premergătoare sărbătorilor pascale. Materialul a fost susţinut de Eugenia POPESCU, doctor veterinar în cadrul D.S.V.S.A. Călăraşi.
  1.   Avertisment din partea I.T.M. Călăraşi privind munca în străinătate prin intermediul agenţilor de plasare forţă de muncă. Informarea a fost prezentată de Răzvan MESEŞEANU, inspector şef în cadrul I.T.M. Călăraşi.

La propunerea Prefectului judeţului Călăraşi a fost adoptată Hotărârea privind aprobarea efectuării unui control tematic în perioada sărbătorilor pascale. Astfel, prin Ordinul Prefectului echipe formate din reprezentanţi ai D.S.P., D.S.V.S.A., C.J.P.C. şi ai I.P.J. Călăraşi vor efectua un control tematic privind producţia, circulaţia şi comercializarea produselor specifice sărbătorilor pascale, la nivelul judeţului Călăraşi.

Download (PDF, 4.25MB)

Download (PDF, 2.2MB)

Download (PDF, 186KB)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page