De prin lume adunate — iulie 23, 2013 at 12:01

Oglinda falsă

by

oglindaȘtii cum sa determini dacă o oglindă este cu doua vederi (2-way) sau nu?

– Iata un sfat de la o polițistă care călătorește peste tot în Statele Unite și oferă seminarii și tehnici de afaceri din domeniul acesta. Când vom vizita toalete, băi, camere de hotel, vestiare etc, câți dintre voi știu si pot deosebi aparenta si obișnuita oglindă agățata pe perete daca este o oglindă reală sau, de fapt, oglindă(cu doua sensuri,ei te pot vedea, dar nu ii poti vedea)?

Au fost multe cazuri de persoane cazate in astfel de camere, cu oglinzi (2way) instalate si oferite persoanelor de sex femenin. Este foarte dificil să determini daca are o astfel de oglinda doar uitandu-se laea.

Deci, cum putem determina cu certitudine ce tip de oglinda este daca ne uitam la ea?

Puteti efectua acest test simplu:

Plasati vârful unghiei pe suprafața refrectorizanta și,în cazul în care există un decalaj între unghie și imaginea unghiei din oglinda, atunci este oglinda autentica.

In cazul în care unghia atinge direct imaginea reflectata, atunci feriti-va !Este o oglindă cu doua sensuri (2-Way), cineva te poate vedea din spatele oglinzii !

“Daca nu există spațiu, părăsiti locul”. Deci luati aminte, de fiecare dată când vedeti o oglindă, procedati la testul cu “unghia” Nu vă costă nimic. (vezi imaginea ataşată)

Amintiţi-vă: Nu există spațiu, părăsiți locul!

                      INCORECT                                                                                               CORECT                              

oglinda1

oglinda2

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page