Anunţuri, Ultimile Știri — aprilie 24, 2014 at 17:16

Oana Belu şi Domeniile Ostrov două dintre brandurile cele mai cunoscute şi influente în regiunea Călăraşi-Silistra

by

Oana BeluOana Belu controlează Domeniile Ostrov, firmă care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 19 milioane de lei, în creştere cu circa 20% faţă de perioada similară a anului trecut, însemnând 7,5 milioane de litri de vin.

Domeniile Ostrov reprezintă brandul umbrelă sub care se comercializează gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov, care se întinde pe 1.300 de hectare. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine aproape 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume.

Producătorul de vinuri a înregistrat în al treilea trimestru din 2013 o creştere a cifrei de afaceri cu peste 20% faţă de aceeaşi perioadă din 2012, depăşind 10 milioane de lei. Oana Belu şi fratele său, Horia Culcescu, deţin pachetul majoritar de acţiuni al companiei Ostrovit, care operează Domeniile Ostrov. Cei doi au investit anul trecut 4 milioane de euro într-un hotel cu opt camere şi un complex de vile de 16 camere, la Domeniile Ostrov.â

Domeniile Ostrov sunt situate in sud-vestul judetului Constanta, de-a lungul malului drept al Dunarii, pe terasa superioara, avand o lungime de 30 de km. Expunerea dealurilor si luciul Dunarii confera culturii vitei-de-vie conditii foarte bune pentru ca strugurii sa ajunga la maturitate deplina si sa indeplineasca toate caracteristicile organoleptice si fizico-chimice, necesare obtinerii unor vinuri de calitate.

 

businessmagazin.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page