Lifestyle, Plăcerile vieţii — iulie 23, 2016 at 20:35

Oana  Belu așează  domeniile Ostrov pe harta turistică a României

by

IMG_0546

Naiada o pensiune de vis

Ciorbă şi saramură de peşte la pensiunea Curtea dintre Vii”

Pensiunile “Curtea dintre Vii” si “Naiada” au devenit deja reper pentru harta turstică din România.

O după amiază excelentă am petrecut cu Oana Belu la pensiunile“Curtea dintre Vii” si “Naiada” . Ciorbă şi saramură de peşte cu mămăliguţă la “Curtea dintre Vii”după o bălăceală  cere ne+a făcut poftă de mâncare la piscina de vis a pensiunii “Naiada”

“Naiada” o perspectivă interesantă asupra curgerii Dunării către Marea Neagră. Un concept original, aparţinând patronilor Oana Belu şi Lucian Velciu şi care se bazează pe elemente şi motive marine, tonuri de turquaz,albastru alb si bej. Pensiunea are un înalt grad de confort, fiind concepută unic, numai din   apartamente,15 la număr  cu utilităţi şi facilităţi de lux şi a fost decorată cu aportul artistului plastic Alexandru ParaschivIMG_0583

Oana Belu a declarat pentru Argument: “Ţintim grupuri de turişti din România şi din străinătate, pentru că asigurăm condiţii excepţionale de cazare , masă şi entertainment. În plus Domeniile Ostrov asigură condiţii excelente pentru turismul oenologic şi agroturism.

Pensiunile “Curtea dintre Vii” si “Naiada” au devenit deja reper pentru harta turstică din România.

Oana Belu, susţine, pe lângă preocurpările sale manageriale şi investiţionale, cercetarea enologicăşi agricolă, încurajează turismul şi arta.IMG_0578

Domeniile Ostrov sponsorizează Centrul  Transfrontalier de Oenologie şi Viticultură Tersele Dunării, a declarat Oana Belu.

Există relaţii de colaborare între UASMV Bucureşti şi Universitatea Ovidius din Constanţa, Domeniile Ostrov,sustinând proiecte şi activităţi ale acestor instituţii de învăţământ superior, ale profesorilor şi studenţilor, în spaţiul centrului.Domeniile Ostrov sunt o bază excelentă pentru cercetările profesorilor şi studenţilor şi oferă condiţii foarte bune pentru  cercetare ştiinţifică şi aplicarea practică a rezultatelor,  a spus Oana Belu.

IMG_0570

Nelu Bălaşa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page