Evenimente, Ultimile Știri — iunie 3, 2017 at 08:53

Oamenii au ieșit la poartă ca să-l întâmpine pe Iulian Iacomi ,în cartierul Bumbăcari din Lehliu Gară

by

IMG_3414
Cu Iulian Iacomi pe drumul realizărilor sale!  Iacomi are echipă!

Cu bucuria și satisfacție l-au întâmpinat locuitorii,  pe Iulian Iacomi și susținătorii lui,  în cartierul Bumbăcari din Lehliu-Gară. Prin proiectele înfăptuite  Iulian Iacomi a scos cartierul Bumbăcari la lumină și din noroaie. Cartierul are infrastructura modernizată și urbanizată în   mandatele lui Iacomi.

Oamenii sunt gospodari, și-au ridicat case frumoase și  gospodării admirabile . Un adevărat cartier orășenesc. Și … foarte mulți cireși încărcați de cireșe…O revelație pentru mine, care cunoșteam numai locurile din proximitate clădirilor de interes public.

Oamenii au salutat decizia deputatului Iulian Iacomi de a se întoarce la primărie.

Echipa lui Iulian Iacomi numeroasă  și cu oameni de calitate ,remarcabili,respectați în comunitate este adânc înrădăcinată în comunitatea orașului Lehliu-Gară.Relațiile dintre ei sunt firești calde,se recunosc și se prețuiesc reciproc.

Oamenii au ieșit la poată să-i întâmpine  și și-au manifesta bucuria și satisfacția că primarul Iuliian Iacomi i-a vizitat și le-a cerut sprijinul.

Principala calitate a unui  lider este să aibă omeni care să-l urmeze,să aibă echipă și Iacomi are!

Peste 50 de susținători l-au însoțit în periplul electoral  la care am participat și eu. Energici,veseli,hotărâți și încrezători fac diferența  și  vor aduce victoria.

Nelu Bălașa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page