De pe la noi, Editoriale — octombrie 13, 2015 at 17:49

Oamenii acestor timpuri-cei răspunzători – vor rămâne în istorie pentru acest uriaş monument al neputinţei…Răducu Filipescu El lider maximo!

by

Agro_cera_BT (5)În timp ce autoritățile fac declarații,responsabilii și-au băgat capul în noroi…chiar şi struţi dacă erau, nu mai aveau nisip pentru că au venit ploile…,constructorii trag mâţa de coadă de la începutul lucrărilor.

cineva i-a cumpărat pe toţi!!!???

Răducu Filipescu președintele consiliului județean este nemulțumit și el de CL 8 și face declarații prin oficioase.Îi reamintim că populația l-a investit cu încredere să ia decizii și să rezolve problemele și că, consiliul județean pe care-l “conduce”…oare? e acţionar majoritar la Eqoaqua şi cel care a numit conducerea Ecoaqua şi care este cel mai în măsură să îndrepte lucrurile. Se aude că acarul Păun al eşecului , proiectului de extindere a alimentării cu apă şi canalizare al municipiului Călăraşi, va fi Alin Drăgulin Director ADI Ecoaqua şi în felul acesta Filipescu dă o dublă lovitură Drăgulinilor.

Au venit ploile şi lucrările la extinderea alimentării cu apă şi canalizare în municipiul Călăraşi au devenit un infern atât pentru constructorii cât şi pentru călărăşeni. Pentru mine acum este clar…aşa cum am şi anticipat, lucrările nu se vor termina în termenele prevăzute şi se vor pierde bani din finanţarea europeană.  Cei răspunzători   şi care au  minimalizat şi neglijat vocile critice să se pregătescă să plătească. Toată vara au cântat…acum să vedem dacă pot juca.

Şantierel proiectului CL8 au fost o bătaie de joc toată vara când era şi timpul şi erau şi condiţiile să fie realizat,bani destui dar şi incompetenţă şi nesimţire cu carul. Se pare că cineva i-a cumpărat pe toţi …sau sunt incompetenţi, cum nu ne putem imagina, altfel nu se se explică un asemene eşec  pentru un proiect pentru care au fost alocate 8 miloane de euro,o lucrare relativ simplă şi care nu necesita cine ştie ce mari calificări…

Oamenii acestor timpuri-cei răspunzători- vor rămâne în istorie pentru acest uriaş monument al neputinţei…nominalizaţi  în articolele argument despre acest subiect:

https://www.argumentpress.ro/domnule-filipescu-nu-aveti-nici-o-tresarire-legata-de-ecoaqua/

https://www.argumentpress.ro/tu-nu-ai-obraz-neagu-cezar/

https://www.argumentpress.ro/la-calarasi-liniste-mormantala-pe-santierele-proiectului-de-extindere-si-reabilitatea-alimentarii-cu-apa-si-canalizare-cl-8/

https://www.argumentpress.ro/neagu-cezar-vinde-pielea-ursului-din-padure-8-milioane-de-euro-pe-lucrari-de-mantuiala-proiectul-cl-8/

https://www.argumentpress.ro/8-milioane-de-euro-lucrari-de-mantuiala-la-cl8/

https://www.argumentpress.ro/dezastrul-circulatiei-auto-pietonale-continua-noi-surprize/

https://www.argumentpress.ro/calarasicalarasi-mai-mult-praf-decat-oras/

Nelu Bălaşa

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page