Horoscop, Lifestyle — februarie 1, 2014 at 16:19

O poziţie pe lună: calendarul sexual pentru 2014

by

Dacă v-aţi propus să vă condimentaţi relaţia de cuplu, n-ar fi rău să adoptaţi o poziţie sexuală nouă în fiecare lună.

pozitii

Ianuarie – Faţă în faţă

O alternativă a poziţiei ea deasupra, cu diferenţa că bărbatul stă în şezut, cu spatele sprijinit de spătarul scaunului/fotoliului, de perete, de tăblia patului etc. Poziţia este seducătoare şi oferă un bun prilej de contact vizual, care va creşte intimitatea.

Februarie – Linguriţa modificată

Faţă în faţă, pe o parte, femeia ridică piciorul de deasupra, iar bărbatul îşi aduce piciorul între ale ei. Pentru un plus de excitare, puteţi încerca să vă răsuciţi, astfel încât ea să fie deasupra. Este o poziţie leneşă, dar incitantă.

Martie -“Cina” romantică

Lubrifierea este foarte importantă în timpul actului sexual. Aşa că încercaţi să vă stimulaţi reciproc pentru a da startul unei nopţi de neuitat.

Aprilie – Fluturele

Femeia se aşaza pe o suprafaţă – pat, masă etc. – cu picioarele în afara suprafeţei. El stă fie în picioare, fie în genunchi, în funcţie de înălţimea platformei pe care este aşezată femeia. Pentru un plus de excitare, picioarele ei se pot odihni pe umerii lui.

Mai – În picioare

Necesită mai multă forţă din partea lui şi un perete de sprijin. Poziţia poate suferi “modificări”, în sensul că femeia poate găsi o suprafaţă mai înaltă pe care să se aşeze. Totuşi, suprafaţa aleasă nu trebuie să fie la o înălţime prea mare, nici prea jos, ci fix atât cât bărbatul să nu depună un efort mare pentru penetrare.

Iunie – Ea deasupra

Femeile simt si ele nevoia unei dominari, asa ca nu strica sa mai fie si din cand in cand deasupra. De alte detalii nu mai este nevoie. Toata lumea stie ce are de facut.

Iulie – Alpinistul

Pentru o mai buna stimulare a punctului G, femeia isi poate pune sub bazin cateva perne, astfel incat fundul sa-i fie putin ridicat. Penetrarea este adanca si ofera un orgasm de neuitat ambilor parteneri.

August – Sus-jos

De obicei, miscarile sunt inainte-inapoi. Incercati si sus-jos. Femeia sta culcata pe burta, deasupra partenerului, cu picioarele sprijinite de ale lui. Miscarea este sus-jos, din bazin.

Septembrie – Misionarul

Nu trebuie sa fugiti de aceasta pozitie. Nu e deloc plicticoasa daca faceti ce trebuie. Barbatul – aflat deasupra – trebuie sa mai faca si altceva cu mainile si cu gura. Ca de exemplu, sa-si mangaie partenera, pe oriunde, sa o sarute, sa o muste…

Octombrie – Foarfecele

El sta in genunchi, intre picioarele ei, in timp ce ea sta culcata. Pozitia ofera o penetrare adanca si poate fi dureroasa daca suprafata pe care sta asezata femeia nu este moale.

Noiembrie – Acrobata

O pozitie aventuroasa, pentru care femeia trebuie sa fie neaparat foarte slaba si foarte flexibila. Barbatul o ia in brate si o asaza cu capul in jos, in timp ce ea se tine cu mainile de spatele lui, iar el o tine bine de picioare. Pozitie perfecta pentru cunnilingus.

Decembrie – Vulturul

Pentru aceasta pozitie e nevoie sa va folositi de niste scari, de preferat din casa voastra si nu de la bloc, ca sa nu riscati. Femeia se asaza pe o treapta, iar barbatul cu o treapta mai jos. Pozitia este asemanatoare cu cea “la perete”, doar ca nu exista punct de sprijin. Atentie si la miscari, va puteti rani la spate.

Sursa:problemesex.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page