Comunicate de presă, Ultimile Știri — iulie 17, 2014 at 17:12

O persoană presupusă a fi înecată este încă căutată în canalul Siderurgic

by

În data de 15.07.2014, ora 10:45, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitați să întervină pentru căutarea unui bărbat, Cristian I., în vârstă de 48 ani, care se presupune că s-a înecat în canalul Siderurgic, în municipiul Călărași.

DSC_0017Echipajul specializat de căutare-salvare s-a deplasat cu o barcă pneumatică și a efectuat acțiuni de căutare până la ora 20:15, victima nefiind găsită.

DSC_0079Acțiunile de căutare au fost reluate în data de 16 iulie, începând cu ora 06:40. La locul intervenției, a sosit în jurul orei 12 și un echipaj specializat de scafandri din cadrul ISU București, compus din 5 membri, care au efectuat scufundări și căutări specifice.

DSC_0068Echipajele specializate au încetat căutările la ora 20:40, odată cu lăsarea întunericului, acțiunile fiind reluate în dimineața zilei de astăzi, începând cu ora 06:10.

DSC_0036Intervenţie la incendiu de autoturism pe autostrada A2

Pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Dragalina au intervenit pe autostrada A2, pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la nivelul unui autoturism

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric

În data de 16.07.2014, ora 22.16, pompierii militari din cadrul  Secției de pompieri Dragalina au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe autostrada A2, km 89, în dreptul comunei Dragoș Vodă,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism proprietate privată a unei societăți comerciale.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și degajare de fum, la nivelul compartimentului motor al autoturismului.

Echipajul specializat de stingere din cadrul Secției de pompieri Dragalina s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de 40 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalația electrică a autoturismului.

În urma incendiului au ars compartimentul motor în proporție de 80% și elemente de caroserie din partea din față  a autoturismului.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page