Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — iulie 11, 2014 at 16:26

O nouă serie de studenţi, la ADR Sud Muntenia, pe perioada vacanţei de vară!

by

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat, în data de 8 iulie, o selecţie pentru angajarea, pe perioada vacanţei de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăţi economice, tehnice sau echivalent, în anii terminali.

adr st8Dintre cei 23 de studenţi care s-au arătat interesaţi să-şi petreacă vacanţa într-un mod activ alături de noi, la Agenţie, au participat la interviu 21 de persoane. În urma procedurii de selecţie au fost admişi 8 studenţi, care vor încheia contracte individuale de muncă, pe perioadă determinată, în timpul vacanţei de vară.

adr st7Ei vor lucra în cadrul următoarelor departamente ale ADR Sud Muntenia: Direcţia Organism Intermediar POR, Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, Direcţia Economică şi Serviciul Organism Intermediar POSCCE. Aceştia se vor bucura de toate drepturile salariale ale unui angajat al Agenţiei.

adr stDirectorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, le-a urat bun venit candidaţilor selectaţi şi le-a mulţumit pentru interesul manifestat faţă de programul realizat de Agenţie pentru studenţi pe perioada vacanţei de vară, declarând următoarele: „Pentru noi este un program serios, deoarece vedem în dumneavoastră viitorii noştri colaboratori după terminarea studiilor. În cei 15 ani de când ne desfăşurăm activitatea, am ajuns la concluzia că este foarte greu să recrutezi, mai ales tineri cu elan, cu dorinţa de a munci în Călăraşi. Cei mai mulţi dintre voi fie alegeţi să rămâneţi în Bucureşti, fie plecaţi din ţară. Din acest motiv, este al şaselea an de în care reluăm acest program pentru a încerca să creăm punţi între dumneavoastră şi noi, pentru a vă oferi oportunitatea de a vă familiariza cu Agenţia, cu activităţile derulate de noi şi, în eventualitatea în care luaţi în calcul, la sfârşitul definitivării studiilor, să vă întoarceţi în Călăraşi şi să ştiţi că există şi această instituţie, care are nevoie de oameni tineri şi dinamici. Vă urez mult succes!”.

adr st4Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor.

adr st6adr st1adr st5

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page