Politica, Politica locala, Politica naţională, Ultimile Știri — noiembrie 14, 2014 at 19:11

O demonstrație de forță. Așa se organizează un adevărat miting electoral.

by

10360951_1515716058714643_8947242979039151361_nPeste 1000 de oameni au participat la  marşul de susţinere a candidaturii lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României.  După ce s-au mobilizat prin intermediul site-urilor de socializare, tinerii și seniorii din Alianța PSD-UNPR-PC au traversat orașul în marș, de la Mircea Vodă până în centrul orașului.  

”O demonstrație de forță. Așa se organizează un adevărat miting electoral. Le-am transmis călărășenilor că Victor Ponta este cea mai bună soluţie pentru România dacă vrem să scăpăm definitiv de Băsescu şi de tot răul pe care acesta l-a făcut românilor în ultimii 10 ani. Victor Ponta este candidatul care unește, Victor Ponta nu dezbină românii. Victor Ponta vorbește și simte românește. Vom avea Marea Unire, după 16 noiembrie”, a declarat Dan Cristodor, președintele Organizației Județene a PSD Călărași.

”Mitingul din această seară a fost o reușită pentru echipa de campanie a Alianței PSD-UNPR-PC, am demonstrat că suntem aproape de cetățeni. Încheiem o campanie electorală bazată pe bun simț arătând cetățenilor că noi susținem un președinte al tuturor românilor spre deosebire de candidatul galben-portocaliu care vrea să dezbine România făcând o campanie jignitoare la adresa românilor din Moldova, Muntenia, Oltenia. Toți suntem români și iubim același popor român. După data de 17 decembrie toți românii vor sărbători Victoria României”, a spus deputatul Marian Ghiveciu, coordonatorul zonal de campanie.

 

”Manifestația de închidere a campaniei electorale a arătat bunul simț al celor care susțin un candidat de bun simț, pe viitorul președinte Victor Ponta, cel care va reuni națiunea română. Spiritul manifestanților, al susținătorilor lui Victor Ponta a fost al unor oamnei convinși că luptă pentru adevăr, pentru întreaga națiune română, pentru viiitorul lor și al copiilor lor. Reacția cetățenilor cu care ne-am întâlnit a fost de susținere totală și de armonie cu colegii care manifestau. Ultima zi de campanie a dovedit cetățenilor că alegerea lui Victor Ponta în funcția de președinte al României înseamnă sfârșitul regimului Băsescu, sfârșitul fricii și al dezbinării în România. Transmit îndemnul meu cetățenilor din Călărași să iasă la vot, să-l voteze pe Victor Ponta pentru o Românie Unită și Demnă”, a precizat Bogdan Georgescu, președintele Partidului Conservator, filiala Călărași.   

 [wzslider autoplay=”true”]

Biroul de presă

PSD Călărași 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.