Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — septembrie 3, 2017 at 18:03

Nu te cunosc, dar inima știe

by

19702404_237108706795482_4847403031085408376_n

“Iubirea e cea mai puternică forță din lume. Iubirea poate crește și înflori, chiar și pe pământ înghețat și în cele mai grele condiții. Există pretutindeni și mereu. Iubirea e o floare pentru toate anotimpurile.”

“Am mai fost cândva aici. Dar când și cum, nu pot spune. Cunosc iarba de afară, mirosul ei dulce și pătrunzător, sunetul ca un suspin, lumina de lângă mal. Ai mai fost cândva a mea. Nu-mi aduc aminte când, dar chiar în clipa când ți-ai întors privirea spre mine, parcă a căzut un văl și am cunoscut lumea de altădată.”

“Rațiunea poate interveni și poate spune: “Nu te cunosc”. Dar inima știe. Recunoașterea între suflete poate fi ceva subtil și lent – o conștientizare treptată, pe măsură ce vălul se ridică ușor. Această recunoaștere poate fi declanșată de o privire, un vis, o amintire sau un sentiment.”

Atunci când intuiția, când inima ta este convinsă de un lucru, nu te lăsa influențat de argumentele bazate pe frică ale celorlalți. Având uneori intenții bune, alteori mai puțin bune, te pot face să te îndepărtezi de ce îți aduce bucurie.”

“Totul e iubire. Odată cu iubirea vine și înțelegerea. Odată cu înțelegerea vine și răbdarea. După care se oprește timpul.  Și totul e acum.”

(Dacă dragoste nu e, nimic nu e – Dr. Brian Weiss)

atractiasucesului

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page