Femei şi Bărbaţi, Lifestyle, O femeie pe zi, Seducţie — februarie 22, 2015 at 12:12

Nu poţi să ascunzi… se vede după mers că ai orgasm

by

ar

Femeile care au frecvent orgasme vaginale au un stil aparte de a 

Partidele de sex foarte fierbinţi, care ne stimulează vizual, reuşesc să ne rămână mult timp în memorie. Este posibil ca partida ce a avut loc cu o seară în urmă să te bântuie a doua zi cu imagini erotice care îţi vin în minte şi care te fac… să te uiţi într-un punct fix şi să zâmbeşti.merge, cu rotiri mai accentuate de şold şi paşi mai mari.Curiozitatea , l-a impins pe om  să afle…doar uitându-se la o persoană.

Eşti îmbujorată şi tenul îţi străluceşte.

Este dovedit ştiinţific că timp de câteva ore după sex vei avea o strălucire aparte. Sexul te face mai frumoasă! Dacă uneori faci dragoste dimineaţa cu iubitul tău, la serviciu colegele tale vor remarca faptul că tenul tău este mai fresh ca de obicei şi te vor întreba dacă ţi-ai schimbat cumva fondul de ten, iar tu vei răspunde mirată că nu.1506456_661675517248197_7691515051175528736_n

Îţi zâmbesc ochii.

Dacă eşti atentă, vei remarca faptul că unele persoane par fericite, chiar dacă au o mimică serioasă. Secretul stă în privire. În cazul în care te-ai bucurat de un orgasm de zile mari, ochii tăi vor fi mai expresivi ca de obicei şi ceilalţi vor sesiza că eşti bine dispusă, chiar dacă nu zâmbeşti.

Visezi cu ochii deschişi.

Optimism la cote maxime.

Dacă aduci cafele colegelor, râzi şi le complimentezi, când, de obicei, stai în banca ta, normal că se vor întreba ce ai păţit. Şi vor găsi răspunsul destul de repede! Totodată, dacă rămâi calmă în cele mai stresante situaţii şi pare că nimic nu-ţi poate umbri seninătatea, iarăşi, este semn clar că ţi-ai luat porţia de endorfine.

Vânătăi de bună purtare.

În cazul în care apari în public cu vănătăi pe braţe şi picioare, plus binecunoscuta roşeaţă de pe gât, fii sigură că toată lumea va ştii ce viaţă sexuală fantastică ai.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page