Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 15, 2014 at 19:31

Nu o dată, ci de mai multe ori…

by

21Fiecare bărbat care a însemnat ceva în viaţa mea, şi care a ales la un moment dat să se retragă de bunăvoie şi nesilit de nimeni, s-a întors spăşit, dar nu o dată, ci de mai multe ori, cărând după el saci peticiţi şi plini până-n gură de regrete.

Fiecare în parte spovedindu-şi tainele şi dorinţele ascunse-n piept, tocmai mie, omului de rând, păcătosul. Mie, omul căruia i-au spart sufletul în mii de bucăţi, şi nu o dată ci de mai multe ori. S-au întors ei, bine-învăţaţii lumii, meşteri iscusiţi în seducere şi abandon, gata să “manipuleze” cioburile sufletului meu cu un cârpici de “super glue”, şi nu cu un singur tub, ci cu mai multe.

Târziu şi-au dat seama că un lucru odată spart, oricât de bun meşter ai fi în lipeli, nu îl mai poţi face niciodată cum a fost, că timpul nu stă pe loc, că oamenii se uită, că sentimentele se schimbă şi că “super glue” nu are întotdeauna acelaşi efect.

Astăzi, mă întorc către tine, dragul meu, ultimul meu, şi îţi spun de pe acum că vei face la fel. Te vei întoarce, cum ai mai făcut-o. Poate nu mâine, poate nu la anu’, ci cândva.. şi nu o dată, ci de mai multe ori..

By mademoiselle

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page