Femei şi Bărbaţi, Seducţie — noiembrie 3, 2013 at 16:02

Nu-i poți multumi pe toți

by

321174_2443569940184_1579928671_32366257_1274772811_nmotto: E imorală Venus de Milo? Nu, atîta vreme cît imaginea trupului ei se situează în zona artisticului.

E greu de ordonat acum impresii…Veronica-Pascu-SCAN423

Unii continuăm să ne întrebăm, mai ales nopțile, când suntem, nu-i așa, sinceri cu noi înșine, dacă pasul făcut a fost unul bun, dacă hotărârea luată atunci a meritat sacrificiul,  tumultul, cum  spunea… Pentru unii poate că da, pentru alții cu siguranță  nu. Câțiva poate  încă mai caută răspunsul la această întrebare, dacă și-au pus-o vreodată. Pentru unii există regrete, pentru alții mulțumire. Poate că pentru nimeni nu este alb ori negru, și probabil niciodată nu va fi.

Ceea ce vreau este să bat la o uşă a necunoscutului, care este în mine şi în noi toţi (…) această uşă, dacă se deschide, descopăr că este o altă realitate, o a doua realitate – mult mai misterioasă, mult mai adâncă decât aceea pe care o văd la televizor zi de zi, decât aceea de care mi-e lehamite, de care ne e silă, care ne trezeşte negativitate. Nu! Asta refuz!”.

Ceea ce lipseşte adânc este valoarea, deschiderea spre o altă dimensiune,de a ne pune întrebări mai adânci despre noi înşine şi despre necunoscut…”

Niciodată nu regret ceea ce spun. Dacă mă întrebi ce cred despre un lucru, întotdeauna îți vor spune. Nu vor răspunde “Hm…nu știu”, doar pentru a le face tututor pe plac. Nu-i poți multumi pe toți. Știu ce ceea ce spun acum poate nu va fi pe placul unora, dar asta gândesc și asta simt.sexy_feet_wine_bottle

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page