Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 4, 2014 at 20:48

Noua colecţie primăvară-vară 2014 Guban – de la clasicul nude, la jocuri îndrăzneţe

by

Sezonul de primăvară-vară se anunţă a fi unul inedit în materie de modă, designerii pregătind multe surprize, în special din zona accesoriilor. În acest context, Guban reinventează clasicul, în colecţia primăvară-vară 2014.

guban7

Guban No. 1 se ghidează după tendinţele internaţionale, păstrând în acelaşi timp coordonatele calităţii care definesc brandul. Colecţia reuneşte o varietate de modele rafinate şi feminine, de la balerini la sandale cu barete, pantofi cu vârf ascuţit sau rotunjit, toc stiletto sau toc gros, cu aer retro.

Echipa de creaţie Guban surprinde sezonul acesta prin materialele folosite – de la piele lăcuită sau metalică, la mixuri din material textil ori din piele ştanţată, fie imprimată cu motive grafice sau de tip animal print, dar şi prin cromatica aleasă – de la clasicul nude, la jocuri îndrăzneţe de albastru metalic şi argintiu, până la roşu intens sau galben.

Pantofii Guban se diferenţiază nu doar prin calitate şi confort, ci şi prin faptul că sunt produşi manual. Procesul de manufactură pentru fiecare pereche durează aproximativ 180 de minute, fiecare pantof trecând prin 40 de mâini până ajunge în cutie.

Un standard al calităţii şi al dedicării, pantofii Guban s-au bucurat de-a lungul istoriei de peste 50 de ani de înalta apreciere a unor personalităţi precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen.

[wzslider autoplay=”true”]

sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page