Fashion - Tendinţe, Lifestyle — noiembrie 2, 2014 at 13:11

Noile tendinţe în Tunsori pentru doamne: Toamna 2014

by

Daca vreti sa va faceti o schimbare de look in aceasta toamna, atunci aruncati o privire peste noile tendinte in tunsori pentru femei toamna 2014.

parDaca v-ati plictisit de look-ul dvs si vreti sa aratati altfel, mai ales ca in curand va incepe un nou seon, atunci, cea mai buna sursa de inspiratie sunt celebritatile care indraznesc sa poarte noile tendinte, chiar si cele mai indraznete. De la parul lung puteti trece la o tunsoare cu parul mediu sau scurt, care va va schimba look-ul dramatic si va ajuta sa aratati fabulos:

Bob cu breton
Tunsoarea bob cu breton a devenit o tendinta majora in materie de tunsori moderne. Celebritatile nu au ezitat sa o abordeze, acest stil fiind potrivit pentru toate tipurile de fete. Puteti sa purtati aceasta tunsoare ondulat sau cu parul. Se pare ca stilul natural si relaxat este unul dintre tunsorile cele mai moderne.

Tunsori scurte cu carare laterala
Tunsorile scurte cu carare laterala au devenit foarte la moda si sunt utilizate pe scara larga de catre multe celebritati, ele fiind foarte usor de intretinut. De asemenea puteti opta pentru o tunsoare bob scurta cu carare laterala, daca vreti sa imbinati doua stiluri moderne.

Pixie
Tunsoarea pixie este una foarte indrazneata si este in trend in sezonul de toamna. Daca doriti cu adevarat sa va schimbati look-ul, atunci aceasta tunsoare este alegerea ideala. Un lucru bun despre acest stil este ca i se potriveste orice tip de breton si arata bine pe toate tipurile de fata.

tunsori pixieRas pe de o parte
Tunsoarea cu parul lung si rasa pe o parte a fost o noutate pe care multe vedete au adoptat-o. Rihanna este doar una din zeci de vedete celebre care au ales aceasta tunsoare. Acest stil ofera un aspect foarte modern, original si diferit.

Bob mediu
O alta tunsoare moderna este bobul mediu, in care parul este pana la umeri. Acesta este un stil romantic, modern si cu toate ca nu este o tunsoare indrazneata, arata foarte bine pe tooate tipurile de fata. Puteti sa alegeti acest tip de tunsoare indifferent daca aveti parul ondulat sau drept.

Fara indoiala, acestea sunt cele mai moderne tunsori de par pentru aceasta toamna. Inspirati-va de la ele pentru a obtine un look nou, diferit, atractiv si original. Ce tunsoare v-a placut cel mai mult?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page