Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — iulie 10, 2013 at 17:23

Noi studenţi, la ADR Sud Muntenia, pe perioada vacanţei de vară!

by

noi studentiiÎn data de 8 iulie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc selecţia pentru angajarea, pe perioada vacanței de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăți economice sau tehnice, în ani terminali.

Din cei 28 de studenţi care şi-au depus dosarele de angajare, au participat la interviu 26 de persoane. În urma susţinerii interviului au fost admişi 13 studenţi, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 23 de ani, care vor încheia contracte individuale de muncă, pe perioadă determinată, în timpul vacanţei de vară. Ei vor lucra în cadrul următoarelor structuri ale Agenţiei: Direcţia Organism Intermediar POR, Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, Direcţia Economică şi Serviciul Organism Intermediar POSCCE. Aceştia se vor bucura de toate drepturile salariale ale unui angajat al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

noi studentii1Programul destinat în exclusivitate studenţilor a ajuns la cel de-al şaselea an de desfăşurare. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

[wzslider autoplay=”true”]

https://www.facebook.com/adrsudmuntenia

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page