Dezvoltare personală, Lifestyle — februarie 26, 2017 at 20:17

Nimic nu este mai puternic decât o femeie îndrăgostită de un bărbat care o alege.

by

Afirmatii-referitoare-la-casnicie-la-iubire-si-la-relatiiCand doi oameni își doresc să fie împreună, ajung împreună. În ciuda diferențelor sau a dificultăților, cât timp ei continuă să se atragă cu intensitate, apropierea este inevitabilă. O consecință naturală.

Nimic nu este mai puternic decât o femeie îndrăgostită de un bărbat care o alege.

Căci despre asta este vorba. Despre chimie la nivel energetic, conexiune sufletească și alegeri raționale între doi oameni maturi. Iubirea, chiar și când este reciprocă, nu garantează că ei vor fi împreună. Sufletul omului este complex, iar o iubire poate fi de diferite feluri. Depinde de nivelurile pe care se conectează două persoane.

Un bărbat care știe și simte că o femeie este potrivită pentru el, face o alegere. Mai repede sau mai târziu, dar niciodată prea târziu. Mai ușor sau mai greu, dar niciodată prea greu. Când femeia de care este îndrăgostit rămâne deschisă la nivel energetic și-l dorește, a fi împreună devine cea mai firească desfășurare a legăturii lor.

Blocajele, analizatul în exces, teama de deschidere, motivele sau chiar impedimentele repetate din exterior, toate transmit un mesaj: unul dintre parteneri nu l-a ales pe celălalt. Și uneori, fără să-și dea seama, niciunul dintre ei nu a făcut cu adevărat alegerea. Rațiunea nu învinge emoționalul. Îl poate domina o perioadă,  atât. După care drumul devine clar. Știi ce vrei. Oricâte dificultăți ar fi, când ești cu adevărat îndrăgostit și îți dorești să explorezi o relație sau o viață împreună cu cineva, o știi în sufletul tău și faci tot posibilul să se împlinească. Treptat.

Pași constanți, curiozitatea de a-l cunoaște pe celălalt, comunicare și disponibilitate.

Când sunt mutuale, acei oameni continuă să curgă unul spre celălalt și să construiască împreună. Altfel, în lipsa unui angajament clar și susținut, rațiunea preia controlul folosindu-se de diferite motive mai mult sau mai puțin logice.

Acolo unde există prea multă analiză și măsuri de precauție, este mai puțină dragoste. Iar acolo unde  există conexiune autentică, atracție reciprocă puternică și deschidere din ambele sensuri, magia se produce. Restul sunt detalii.

 

atractiasuccesului.ro

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page