Ultimile Știri — ianuarie 18, 2014 at 14:46

Nicuşor Constantinescu ar fi plecat deja din ţară, la tratament în SUA / SURSE

by

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins astăzi plângerea depusă ieri de avocatul lui Nicuşor Constantinescu împotriva ordonanţei de a nu părăsi ţara timp de 30 de zile. El avea însă voie de la DNA să lipsească din ţară până la sfârşitul lunii ianuarie.

nicusor constantinescu

Conducerea Serviciului Teritorial DNA Constanţa a explicat că inculpatul Nicuşor Constantinescu obţinuse, la solicitarea scrisă a avocatului, care depusese miercuri documentele medicale ale clientului său, aprobarea procurorului de caz că poate părăsi ţara în intervalul 15-30 ianuarie, pentru a se trata în străinătate.
Deşi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa declarase zgomotos că procurorii aveau de mai multe zile documentele medicale care demonstrau că este bolnav, înscrisurile au fost depuse abia miercuri seara, după audierea lui la DNA Constanţa. Judecătoria Constanţa a respins de fapt plângerea împotriva Ordonanţe DNA emisă miercuri,15 ianuarie, la prânz, imediat după ce lui Nicuşor Constantinescu i s-a adus la cunoştinţă că a fost pus sub urmărire penală. Decizia judecătorilor nu poate fi contestată. Surse apropiate Nicuşor Constantinescu spun că el ar fi plecat deja din ţară, la unul din spitalele Stanford din SUA, printre cele mai bune din lume. În consecinţă, potrivit procurorilor, Nicuşor Constantinescu, este obligat să se întoarcă în ţară în data de 30 ianuarie. „Ordonanţa DNA prin care Nicuşor Constantinescu are interdicţia de a părăsi ţara rămâne în vigoare până la 13 februarie când expiră cele 30 de zile de la emiterea ei, urmând ca după 13 februarie să se stabilească dacă interdicţia se prelungeşte sau nu” au dat lămuriri procurorii DNA Constanţa.

Sursa:Evenimentul Zilei

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page