Politica, Politica locala — mai 3, 2016 at 18:42

Nicolae Dragu cel mai longeviv primar al municipiului Călăraşi, adevăruri incendiare despre alimentarea cu apă a municipiului Călăraşi şi proiectul CL8

by

646x404

Se pare că nu au căzut de acord asupra ”foloaselor necuvenite” și s-au tot făcut licitații după licitații. Nu au fost în stare să gestioneze situația și proiectul CL8.

În proiectul CL 8 au fost înlocuite şi coloane de apă  reabilitate prin proiectul SAMTID în perioada 1996-2000, s-au suprapus, proiecte, alți bani, altă distracție pe bani europeni.

Au sistat alimentarea cu apă a oraşului din puţuri de mare adâncime,lucrare finalizată

Drăgulin nu are nici un merit pentru că s-au reabilitat stațiile de captare, de pompare și de tratare a apei. Aceste proiecte au fost elaborate Ecoaqua, sub oblăduirea noastră a primăriei Călărași, și a fost gestionat de noi, de comunitatea locală, pentru că noi, orașul Călărași, am fost beneficiarul. Aceste proiecte au fost inițiate și derulate pe perioada mandatului meu. Chiar și proiectul CL8 a fost inițiat pe perioada mandatului meu și trebuia finalizat în 2013, dar nu s-a întâmplat pentru că se pare că nu au căzut de acord asupra ”foloaselor necuvenite” și s-au tot făcut licitații după licitații. Nu au fost în stare să gestioneze situația și proiectul CL8, a declarat Nicolae Dragu pentru Argument,

Proiectul CL8 nu rezolvă și nu finalizează toate problemele rețelei de apă a orașului, nu a fost gestionat bine deloc. S-au suprapus multe coloane de apă care deja erau schimbate prin programul SAMTID, derulat în perioada 1996-2000 prin care s-au înlocuit aproape 100 de km de coloană de apă. S-au suprapus, proiecte, alți bani, altă distracție pe bani europeni , a mai spus Dragu.

Alimentarea cu apă a Călărașiului din puțurile de mare adâncime (la cca 520 m), lucrarea deja finalizată, dar pe care au sistat-o mai apoi în 2012. De ce au făcut lucrul acesta? Pentru ca noi, călărășenii să bem apă din ”WC-ul Europei”, unde cca 500 de milioane de oameni se urinează și se deversează tot felul de substanțe chimice, a încheiat Nicolae Dragu.

a consemnat Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page