Politica, Politica locala — august 20, 2016 at 22:07

Nelu Tatu trage cu gloanţe oarbe…

by

iliuta tatu

 

Nelu Tatu a fost prezentat de presa vremii ca fiind omul lui Tărăcilă și al PSD. Când vremurile s-au schimbat, Nelu Tatu a devenit omul lui Iliuță. Acest lucru nu este cameleonism și oportunism!!! trădează un om cu principii și valori solide.

Nelu Tatu a fost pus primar de grupul de interese a lui Iliuță și a început să tragă cu gloanțe oarbe…

Într-un sătuc( Vîlcelele) care nu are rezolvate nevoile colective minimale, utilităţile publice esenţiale-infrastructura rutieră,alimentarea cu apă şi canalizarea-puse la punct, Nelu Tatu are priorităţi fotbalul şi parangheliile,la fel ca şi şeful său de la judeţ…

Nelu Tatu a declarat că are mari ambiţii cu fotbalul,cu zilelel comunei şi ziua fermierului. Cam mult pentru un om care nu afăcut prea multe pentru comună şi cetăţenii şi oricum nu cu banii lui.

Am citit că l-a invitat pe ministrul agriculturii  Achim Irimescu şi pe primul ministru Dacian Cioloş la  zilelel comunei. Ce să vorbească Nelu Tatu cu aceşti oameni!!!??? Are el anvergura intelectuală şi backgroundul profesional şi politic  să poarte o discuţie cu aceşti oameni!!!???

E comuna Vîlcelele buricul pământului , centrul universului sau are nişte realizări edilitare deosebite ca să justifice asemenea invitaţii la nivel înalt!!!???

 

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page