Evenimente, Ultimile Știri — mai 3, 2016 at 19:57

Necrolog Marian Dârță – Un ultim omagiu adus unei vieți tumultoase

by

Marian Dârță a murit la 48 de ani, răpus de boala pe care a încercat din răsputeri să o învingă… până la ultima sa suflare. Acum, pentru el s-au deschis porțile nemuririi și calea îi este luminată de lumina sfântă a Învierii Domnului, pentru că s-a stins luni, în a doua zi de Paști.
Pentru că a avut încredere în Dumnezeu până la sfârșitul zilelor sale, slujba sa de înmormântare va fi oficiată după o rânduială specială… în această sfântă săptămână luminată, slujba înmormântării este înlocuită de slujba Învierii, și asta, poate că este singura alinare a familiei sale care a suferit alături de el cât timp a durat agonia bolii lui.

darta9Marian Dârță a fost un artist talentat în mod natural, cunoscut pentru că toată viaţa a trăit pentru frumos, am creat şi am stilizat coafuri şi machiaje, făcând din mii de de femei, niște prințese frumoase. A fost recunoscut pentru munca sa creativă de Hair stylist, make-up artist… meseria asta l-a definit, l-a modelat și l-a consacrat alături de actori și nume mari din industria muzicală şi show-biz.

”Am trăit foate tumultos, am avut o viaţă frumoasă… poate puţin agitată… am cunoscut şi luxul şi sărăcia”, spunea Marian Dârță… a cunoscut extazul ca artist, dar și iadul în lunga sa luptă cu cancerul.

Marian Dârţă  era un Om care merita să îl ai aproape, şarmant, deschis și deştept, care iubea viața cu toată ființa sa. Ca oricare dintre noi a fost frământat de gânduri şi a suferit datorită unor neîmpliniri… dar a avut o viață plină. El a fost dintotdeauna “altfel’, la modul frumos… un artist care a muncit mult pentru obţinerea recunoaşterii și care oricât de trăsnit şi nonconformist ar fi fost el… a iubit viața și oamenii.

În încheiere mai spun doar atât… toate acele persoane superficiale, care nu l-au cunoscut cu adevărat și care au aruncat cu noroi numindu-l homosexual, pedofil, etc… sper ca toți acei oameni care nici măcar nu s-au obosit să îl cunoască și doar au tăvălit prin mizerii un om, acum să încerce să se abțină de la răutăți… Noi, oamenii suntem imperfecți și supuși greșelii, numai unul a fost perfect și acela a fost Iisus!

Haideți să ne rugăm în această săptămână luminată ca Dumnezeu să ne ierte păcatele, dar și ale celor care nu mai sunt printre noi!

Haideți să prețuim viața și mai mult… ”BUCURAŢI-VĂ DE VIAŢĂ!!.. așa cum spunea după prima operație și Marian Dârță. ”Cel mai important lucru în viaţă este sănătatea… dacă nu o ai, nu ai nimic”... afirma tot el, care a învățat să iubească sănătatea atunci când a dat piept cu oribila boală care l-a răpus… luați aminte, și fiți buni!

”IUBESC VIAȚA, IUBESC FAMILIA, IUBESC PRIETENII! CER IERTARE TUTUROR CELOR PE CARE I-AM SUPARAT DE-A LUNGUL VIEȚII MELE!”… Marian Dârță.

Cei care doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunteți așteptați de familie de marți, începând cu ora 16:00, la capela cimitirului Belu. Înmormântarea va avea loc joi, 05 mai 2016.

Dorina, fii tare, tu ești motorul familiei și inima care l-a iubit și l-a înconjurat cu dragoste ca pe un copil… Fii sigură că acum este liniștit și nu mai are frică… Dumnezeu l-a înconjurat cu lumină pe fratele tău! Condoleanțe din suflet întregii familii!

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page