Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 14, 2015 at 16:10

Neagu Cezar vinde pielea ursului din pădure 8 milioane de euro pe lucrări de mântuială în proiectul CL 8

by

cezar-neagu-ecoaqua3-900x599

În ultimul timp Neagu Cezar a ieșit în faţă prin presă și încearcă să ne ia fața încercând să manipulezerealitatea.

Iată ce declară Neagu Cezar unor ziarişti insuficient documentaţi :“Reţelele sunt aproape gata. La canalizare din cei 22 de km, sunt terminaţi 18,iar la apă la fel.Însă d.p.d.v. valoric CL8 este mult rămas în urmă,pentru că multe din aceste valori,reprezintă echipamente noi care înseamnă pompe,cămine de vane  şi monitorizare.D.p.d.v. valoric proiectul este realizat în proporţie  de 30%.”

Adevărul trebuie rostit aşa: sunt îngropaţi 18 km de conducte din 22 de km, pentru că reţele înseamnă inclusiv nodurile şi racordurile care în economia lucrării se traduce prin mai multă muncă şi mai multe subansamble. Lucrarea înseamnă inclusiv refacerea  şi aducerea la starea iniţială a carosabilului şi intersecţiilor afectate.Practic au fost executate lucrările brute care nu necesită mare calificare şi acelea de proastă calitate, iar lucrările importante care necesită muncă calificată ,valori mai mari şi muncă mai multă au rămas de executat.Neagu Cezar încercă să ne vîndă pielea ursului din pădure, cultivînd  ziarişti ignoranţi pe care-i manipulează  şi prin ei opinia publică, cu adevăruri abstracte şi fraze insuficient de precise terminologic şi tehnologic.

Adevărul este că lucrare este terminată, aşa cum declară Neagu Cezar, practic în proporţie de 30% ,adică mult rămasă în urmă.

 

Vom reveni…

Nelu Bălaşa

 

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page