Editoriale — august 2, 2018 at 13:50

Neagu Cezar acest Dorel cu gulere albe de la Ecoaqua Călărași

by

Opaaaa! la cererea publicului …Neagu Cezar

A produs mare emoție și mare indignare realitățile cu privire la o lucrare executată de Ecoaqua, surprinse într-o postare video a doamnei Adina Gabriela Pavel,care reflectă cum nu se putea mai bine atitudinea și disprețul față de spațiul urban al municipiului Călărași și față de cetățeni ai lucrătorilor acestei societăți, la care acționari principali sunt primăria Călărași și consiliul județean Călărași.

Publicată de Adina Gabriela Pavel pe Miercuri, 1 August 2018

Postarea  Adinei-Parc Farfuria, renovat în MARTIE! Au distrus țevile și acum parcul pentru a remedia .. Nici măcar desenul dalelor nu au reusit să îl refacă. Ieri, 2 “doamne” de etnie au tras banca (diferența dintre poze și filmare) ..LA UMBRĂ! Motiv pt muncitori să nu mai continue reparația trotuarului.. se aruncă moloz în canalizare?!?! Vă întreb cu tot respectul: cine răspunde de munca “băieților” ? Când se va face RECEPȚIA LUCRĂRII, la fel va fi?

Prin dorința(decizia) cestor două instituții s-a perpetuat la conducerea Ecoaqua Neagu Cezar, acest Dorel cu gulere albe mult mai abil și mai deștept decât Drăgulin,Iliuță,Grama și toți de cei decid directoratul Ecoaqua la un loc. Mai mult chiar se premiază în fiecare an cu sume care sfidează bunul simț..De ce?…Pentru că poate!

Acolo Eduard Grama, trimis de președintele consiliului județean președinte al consiliului de administrație al  Ecoaqua se pare că are prin firmele pe care le-a deținut datorii de câteva sute de miliane de lei!!!??? Poate el fi echidistant?

Consiliul local si consiliul județean votează tot ce i se bagă sub nas pentru  că Neagu Cezar și angajații lui sunt destul de în temă și asta bravo lor și de abili ca să obțină ce vor.

De ce poate Neagu Cezar aceste lucruri ? Pentru că Ecoaqua S.A. și ADI Ecoaqua sunt controlate de cel puțin două clanuri familiale și de cumetrie politică, care au originea în primăria Călărași  și ceva cumetri din consiliul județean și a căror interese sunt destul de evidente. Compromisul este necesar pentru bunul mers al lucrurilor. Îmbârligate interese,  poate este una din instituțiile unde sunt cele mai îmbârligate interese politico-economice…

După ce au distrus orașul Drăgulin și Neagu Cezar prin neaplicarea exigențelor legale și tehnice de recepționare a lucrărilor CL 8 (și aici mă refer numai ce se vede în oraș cu ochiul liber…ce o mai fi dacă cineva se uită mai atent!!!???) , după ce costul lucrărilor a fost depășit cu aproape 2 mil de euro  și după ce le-au acoperit prin mărirea capitalului social!!!???  Ecoaqua sub conducerea lui Neagu Cezar bulversează aproape zilnic orașul cu lucrări de intervenții și de reparații  la investiții de aproape 10 milioane de euro, lucrări de proastă calitate… și trimite pe teren destui Doreii care distrug orașul. (vezi filmarea și foto)

Sunt sute de reparații și intervenții la care Ecoaqua nu a adus  la faza inițială spațiul urban unde a făcut reparații și intervenții. Mutilarea orașului se face sub oblăduirea primariei,a reprezentanților primăriei.

De ce?

Pentru că …bună întrebare…o fi vreo legătură între anumiți decidenți din primărie și consiliul județean și membri de familie și/sau rude care sunt angajați la Ecoaqua!!!???

Nu știm. Poate ne spun.

Sau poate vom afla.

 

Va urma…

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page