Fashion - Tendinţe, Lifestyle — aprilie 17, 2013 at 18:47

Must have it! – Eşarfa bărbătească

by

scarf menEşarfa este elementul cheie care poate diversifica vestimentaţia unei bărbat, este o piesa de bază, care nu trebuie să lipsească din garderoba unei bărbat! Eşarfa este întotdeauna un accesoriu distins pentru domnii care doresc să dea o nota de eleganţă şi de formalism unei ţinute vestimentare. Ea, îţi poate oferi stil şi personalitate. O eşarfă atent aleasă are puterea să confere mult stil unei ţinute simple şi poate avea modele şi CULORI care te ajută la crearea unei ţinute unice.
Dacă vrei sa revigorezi o ţinută banală, de care te-ai săturat, adaugă o eşarfa şi totul se va schimba. Ai nevoie doar de puţina imaginaţie!
Conform AskMen, este important să alegi o eşarfa în funcţie de stilul personal şi de modul în care te vei simţi atunci când o porţi. O eşarfă bina aleasă îţi poate oferi un aspect rafinat, indiferent dacă alegi să o porţi cu o ţinută elegantă sau cu una casual.
Dacă nu eşti un împătimit al eşarfelor, evită-le la început pe cele cu multe franjuri. Cu cât o eşarfa are mai multe franjuri, cu atât vei găsi mai greu ocazii şi ţinute potrivite pentru ea.
Ca accesoriu cu funcţie pur estetică, eşarfa va crea cea mai bună impresie atuncimen scarf with suit când este fabricată dintr-un material de calitate.
Eşarfa bărbătească, combinată cu o cămaşă elegantă şi un sacou, te poate ajuta să creezi o ţinuta rafinată, care să atragă atenţia femeilor cu gust. Când vrei să accesorizezi eşarfa cu o ţinută casual, cămaşa devine cel mai important element. Cămăşile uni combinate cu o eşarfă cu imprimeu oferă un look relaxat, dar elegant.
Alegerea culorii potrivite porneşte de cele mai multe ori de la cămaşă. Alege una dintre culorile cămăşii şi accesorizează ţinuta cu o eşarfa într-o nuanţă mai închisă.
Concluzia: Peste tot vei vedea modele şi stiluri diferite de purtare. Este un element important pentru bărbatul stilat căruia nu-i este frică să se afirme. Deci, dacă eşarfa îţi conferă atât de multe posibilităţi pentru afirmarea personalităţii masculine… atunci de ce să nu porţi una?

esarfa barbateasca

 

Foto: Glamzzle.com

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page