Mâncare şi Băutură — ianuarie 12, 2014 at 13:51

Mușchi de vită cu funghi porcini

by

Mușchi de vită cu funghi porcini

Ingrediente pentru 2 porții
• 450 g mușchi de vită
• 200 g funghi porcini (hribi)
• 20 g ghimbir
• 60 ml miere
•40 ml oţet balsamic
• 20 g zahăr brun
• 15 ml ulei de măsline
• sare, piper
• busuioc pentru decor

Se unge mușchiul de vită cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Se frige pe grătar pe ambele părți.

Într-o tigaie se încinge ulei de măsline și se călește ghimbirul.  Se călesc funghi porcini. Se toar­nă zahărul brun și mierea. Se adaugă oţetul balsamic. Se lasă câteva minute pe foc, ames­tecând continuu.

Mușchiul de vită se taie felii și se așază pe farfurie. Deasupra se repartizează funghi porcini. Se decorează cu sos de oţet balsamic și cu busuioc.

Să aveţi poftă!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page