De pe la noi, Editoriale — mai 25, 2015 at 15:22

Municipiul Călărași pradă buruienilor și bălăriilor din flora spontană

by

Buruienile și bălăriile din flora spontană sunt  principala caracteristică a spațiilor verzi din Călărași. Dacă ești puțin atent, observi că orice orășel are câteva locuri cu spații verzi bine îngrijite și cu flori.

IMG_2875La Călărași flora spontană înlocuiește preocupările autorităților în domeniul spațiilor verzi. Teoretic de acestă problemă se ocupă viceprimarul Virgil Dumbravă, teoretic pentru că practic, nimeni. Într-o ”silențio stampa” ca și frații lui PSD-iști, nu spune și nu face nimic.

Orașul parcă este părăsit. Nesimțirea și delăsarea din curtea prefecturii  a sărit gardul și a inundat orașul. Se pare că la Călărași cei responsabili nu au auzit de gazon și de flori.

Probabil că se decontează sume imense pentru îngrijirea spațiilor verzi. Nu se vede nimic. Sălbăticia este principala caracteristă a spațiilor verzi din Călărași.

Poate ne răspunde viceprimarul Virgil Dumbravă.

Apropo așa arată un oraș în care se cheltuie  apropae un milion de euro pentru sport și încă un milion de euro pe paraghelii kitch-oase numite  proiecte culturale.

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page